Samsung

Samsung Galaxy J1 Mini Prime satışta!

Reklam

Samsung henüz hiç bir tanıtım, duyuru yapmadan en yeni akıllı telefonu olan Samsung Galaxy J1 Mini Prime’ ı Amazon ve eBay e-ticaret sitelerinde satışa sundu. Samsung Galaxy J1 Mini Prime’ ın model numarası J106B olarak geçiyor.

Amazon sitesindeki fiyatı 89.99 Dolar olan Samsung Galaxy J1 Mini Prime eBay üzerinden ise 86.99 Dolar üzerinden satışa çıktı. Akıllı telefon stratejisine baktığımızda ise Samsung bu sefer daha ufak ekranlı fakat çift sim kartlı bir cihaz çıkartmayı uygun görmüş. Telefon Amerika’ da satışa sunuldu ve her operatöre uyumlu olmaması ile dikkat çekti.

Samsung Galaxy J1 Mini Prime Teknik Özellikleri

Galaxy J1 Mini Prime
Galaxy J1 Mini Prime

Samsung Galaxy J1 Mini Prime, 4.5-inç Galaxy J1 (2016) modeli ile benzerlik taşıyor. Yeni cihaz biraz daha ekranı küçük. Cihazın çzünürlüğü 480 x 800 piksel ve 233ppi yoğunlukta.

Ekran boyutu 4-inç TFT olan Samsung Galaxy J1 Mini son günlerde satışa çıkan en ufak ekrana sahip akıllı telefonlardan biri.

Android 6.0 Marshmallow ile çalışan Galaxy J1 Mini Prime, işlemcisi ise 4 çekirdekli 1.2 GHz hızında olan Spreadtrum SC9830 işlemci kullanmakta.

8 GB dahili hafıza sunan telefon, microSD kart desteği ile geliyor.

Reklam

Diğer özellikleri arasında VGA ön kamera, LED flaşlı 5 MP arka kamera, 1 GB RAM ve 1500 mAh pil yer alıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu