Samsung

Samsung Galaxy J5 2017 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Reklam

Akıllı telefon sektöründe zirvede bulunan, geçen yılki Note skandalından sonra tekrar yükselme eğiliminde olan Güney Koreli üretici Samsung yeni cihazlarınını piyasaya sürmeye devam ediyor. Samsung Galaxy J5 2017 akıllı telefonları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Performans testlerinde ortaya çıkan akıllı telefonun beklenen özelliklerine biraz göz atalım.

Telefonun ekran özellikleri de belli oldu. Samsung şu anda en güncel ekran boyutu olarak gözüken 5.2 inç ekran kullanıyor. Samsung Galaxy J5 ise 4.8 inç ekran olacak. Ekran çözünürlüğü ise biraz düşük; 720p. Samsung Galaxy J5 2017 özellikleri net olarak firma tarafından açıklanmasa da bu özellikler yabancı teknoloji haber sitelerinde yer alan neredeyse kesin özelliklerdir.

Bir diğer önemli nokta ise kamera HDR modu, otomatik odaklama modu, yüz tanıma gibi üst düzey teknolojilere sahip olacağı düşünülen akıllı telefonun arka kamera kısmında da ön kamera kısmında da 12 MP değerinde kameraların kullanıldığı belirtiliyor. Samsung Galaxy J5 2017 modeli diğer serilere göre çok daha başarılı olacak gibi duruyor.

Gelen sızıntılara göre 8 çekirdekli Exynos işlemci kullanma ihtimali olan cihaz 1.5 GHz hızı ile çalışması beklenen Exynos 7870 işlemcilerine eşlik edecek. Cihazsa bellek miktarı ise 2 GB. Telefonda 16 GB dahili depolama alanı olacağını da söylemekte yarar var.

Teknik özellikler konusunda işletim sistemi için ortaya atılan iddialarda ise Android Nougat serisi ortaya çıkıyor. Ekstra olarak yeni güncellemelerde alacağı düşünülen akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda da iddialar bu şekilde.

Samsung Galaxy J5 2017 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Cihazın çıkış tarihi net olmamakla beraber ay sonu tanıtımı gerçekleştirilecek olan Galaxy S8′ den sonra duyurulması muhtemel. Size belirttiğimiz özelliklerin değişme olasılığı olduğunu belirtelim.

Reklam

Cihazın orta segmente hitap edeceğini teknik özelliklerden anlıyoruz açıklanmayan fakat öngörülebilen fiyat bandı ise 1.250 – 1.500TL arasında…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu