Samsung

Samsung Galaxy J6+ hakkında ilk detaylar geldi!

Reklam

Samsung’ un en çok merak edilen modellerinden biri olan Galaxy J6+ hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Samsung deyince akla ilk gelen amiral gemileri Galaxy S serisi ve Note geliyor fakat firma daha geniş yelpazeye hizmet vermek için ürün gamını güncel tutmaya çalışıyor. İşte bunlardan biri olan Samsung Galaxy J6+ hakkında ilk detaylar geldi!

Samsung Galaxy J6 modelini piyasaya sürmesi ile birlikte yalnızca üst segmente önem veren bir yapıya sahip olmadığını tekrar göstermişti. Bu model ortalama 1300 lira aralığında satılmaya devam ederken üzerine Samsung’un J6 Plus’a ilişkin çalışmalara devam ettiği ortaya çıktı.

Standart modelin üzerine biraz daha katılması hedeflenen Galaxy J6 Plus modelinin bazı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacağı düşünülüyor.

Daha önceki J serisinin beklentilerin üzerinde beğeni kazanmasıyla birlikte Galaxy J6+ hakkında gelecek ilk detaylarda merak konusu olmuştu.

Göz Atın:  Samsung Galaxy M13 Teknik Özellikler

Galaxy J6+ hakkında daha önce gelen bilgilerden biri adıyla ilgiliydi. Kimine göre Galaxy J6+ ufak bir isim değişikliği geçirecek ve Galaxy On6+ olarak duyurulacaktı.

Samsung Galaxy J6+ Teknik Detaylar

Samsung Galaxy J6+ Hakkında Ilk Detaylar Geldi!

Reklam

Akıllı telefon pazarında giriş segmentinin üstünde yani orta başlangıç seviyesine hitap edecek şekilde teknik özellikleri yapılandırılan Galaxy J6+ işlemci olarak Exynos 7870 işlemci değil Snapdragon 450 kullanacağı geliştiricilerin uğrak yeri XDA Developers üzerinden ortaya çıktı.

Snapdrogon 450 işlemci kullanacak olan yeni J serisi akıllı telefon ayrıca 5,6 inç 1480×720 piksel Super AMOLED ekran barındıracak. Çift kamera desteği de olacağı söylentiler arasında.

Samsung’un arka kısımda çift kameraya yer vermeye hazırlandığı bu telefon 4000mAh kapasiteye sahip bir bataryayla kutusundan çıkacak. Ekranda ise bir değişim beklenmiyor. 5.6 inç boyutlarında ve 720x1480p çözünürlükte bir ekranla satışa sunulması bekleniyor.

Önünde tek bir kamera bulunduran Samsung Galaxy J6+, hem önde hem de arkada bir LED flaş özelliği mevcut. 4000 mAh kapasitesinde bir pil ile geleceği söylenen telefon, işletim sistemi olarak Android Oreo ile gelecek. Ek olarak telefonun kod adı verilerde, “j6plte” olarak geçiyor.

Samsung Galaxy J6 Plus Fiyatı Ne Kadar?

Samsung Galaxy J6 Plus fiyatı ne kadar, telefondan bahsedildiğinde akla gelen ilk sorulardan. Ancak firma henüz hazırlık sürecinde olduğundan telefonun fiyatına ya da tasarımı, çıkış tarihi vb. konulara ilişkin herhangi resmi bir açıklama yok. Bu nedenle Samsung Galaxy J6 Plus fiyatı için bir süre daha beklenmesi gerekiyor.

Göz Atın:  Samsung Galaxy S7 Müthiş Antutu Performansı

Gün yüzüne çıkan yukarıdaki bilgilerin dışında Galaxy J6+‘ ın ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne kadar olacağı henüz netliğini kazanmış değil.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu