Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge

Reklam

Yeni bir yıla girilmesi ile teknoloji severlerin gözleri yeni bir cihazını piyasaya sürecek olan Samsung firmasındadır. Birbirinden farklı tanıtım videoları yayınlanan ve telefon almak isteyenlerin yeni gözdesi olabilecek bir ürün olan Galaxy S6 Edge piyasaya çıkışı için gün saymaktadır.

Şimdi ise telefonun genel özelliklerini inceleyelim. Samsung Galaxy S6 Edge, cam ile metalin kusursuz uyumunu teknoloji severlere sunar. Galaxy S6 Edge dünyanın ilk çift kenar ekranlı telefon olma özelliğine sahiptir. Telefon hoş kıvrımı ve geniş yelpazesi ile insanların ilk bakışta ilgisini çekecek bir tasarım gibi durmaktadır. Samsung Galaxy S6 Edge’nin hem ön hem de arkada kamerası bulunmaktadır.

Kamera çözünürlüğü yüksek derecede olup nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera çekme işlemini de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Samsung Galaxy S6 Edge’nin avantajlı olarak hızlı şarj özelliği sayesinde artık telefon pilinizi de dert etmenize gerek kalmayacaktır.

Samsung Galaxy S6 Edge‘nın üç güçlü güvenlik çözümü bulunmaktadır. Bu sayede güvenlik sorunları da engellenmiş olur. Telefonda bulunan Yeni Akıllı Yönetici uygulaması sayesinde kalan şarjınızı, boş alanı, RAM’i, güvenlik durumunu ve çok daha fazlasını tek bir bakışınızla kolay ve hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz. ‘Hızlı Kontrol’ işlevi sayesinde ise; tek dokunuşunuzla gereksiz verileri temizlemeniz ve performansı artırmanız mümkün olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu