Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition Görseli Sızdırıldı

Reklam

Teknoloji dünyasında bomba etkisi uyandıran paylaşımlarıyla tanınan Evan Blass yine kritik bir paylaşım yaptı ve Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition akıllı telefon modeline ilişkin görselleri sosyal medya hesabı üzerinden sızdırdı.

Bu model Rio 2016’ya özel olarak hazırlanıyor. Dolayısıyla olimpiyat logosunun renk tonları telefonda ön plana çıkıyor. Kasa rengi siyahken, telefonun yan kısımlarında yeşil ve kırmızı renkler bulunmakta. İlave olarak arka tarafı mavi renkte. Telefon adeta bir karnaval havasına bürünmüş bile.

Telefonun tam olarak hangi tarihte, kaç paradan piyasaya sürüleceği net olarak bilinmiyor. Ancak telefonun kutusundan TouchWiz ara yüzüyle çıkmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition Ne Zaman?

Aslında Samsung tarafından bu modelin piyasaya sürülmesine pek fazla şaşırmış değiliz. Çünkü Samsung söz konusu olimpiyatların geleneksel sponsoru durumunda. Geçmiş zamanlarda da bu olimpiyata özel modeller çıkmıştı.

Örnek verecek olursak Galaxy S3 ve Galaxy Note modellerinden sınırlı sayıda bu olimpiyatlara özel telefon satılmıştı. Aradan 2 yıl gibi bir zaman geçmesiyle birlikte Galaxy Note 3 modelinin Kış Olimpiyatları sürümü hazırlandı. Şimdiyse Samsung firması tarafındanGalaxy S7 edge Olympic Edition” piyasaya sürülmek için hazırlanıyor.

2016 Yaz Olimpiyatları yani yukarıda bahsetmiş olduğumuz Rio 2016, tarih 5 Ağustos gününü gösterdiğinde başlayacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu