Samsung

Samsung Galaxy S7 Hakkında Bir Sızıntı Daha

Reklam

Samsung Galaxy S7’nin önümüzdeki yılın ilk aylarında tanıtılması bekleniyor fakat şimdiden Samsung’un amiral gemisi hakkında birçok bilgiye sahibiz. Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge olarak iki farklı türde piyasaya sürülecek. Telefonda USB C portu kullanılırken, modellerin sıralı olarak 5.2 inç ve 5.7 inç olması bekleniyor.

Aynı zamanda Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin Galaxy S7 kutusuyla birlikte geleceği söyleniyor. Tüm bu bilgilerin yanı sıra yeni bir detay daha ortaya çıktı.

İtalya merkezli teknoloji yayını yapan bir haber kaynağına göre  Galaxy S7’de micro SD portunun tekrar yer alması bekleniyor. Tekrardan kastığımız S6’da micro SD hafıza kart girişi yer almıyordu. Cihaz hafıza kartı desteği yerine 32-64-128GB’lık farklı depolama alanları ile birlikte piyasaya sürülmüştü. Yerel depolama alanının yüksek olması elbette iyi bir unsur fakat ülkedeki döviz piyasası düşünüldüğünde yüksek maliyetlere neden olabiliyor. Üstelik iyi bir hafıza kartına sahipseniz S6’da hiçbir işe yaramıyordu.

Samsung Galaxy S7’de tekrar hafıza kartının yer alması cihaz fiyatlarının önemli ölçüde düşmesini sağlayacak. İyi bir hafıza kartına sahipseniz, düşük hafızalı S7 alarak telefon masrafını bir ölçü düşürme şansına sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 Ne Zaman Duyurulacak?

Samsung Galaxy S7 resmi duyuru tarihi şimdilik bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Galaxy S7 Şubat 2016’da duyurulacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu