Samsung

Samsung: Galaxy S7 için Üç Yeni Tanıtım Videosu

Reklam

Samsung, MWC 2016 ' da tanıttığı yeni amiral gemileri telefonları için -Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge- üç yeni tantım videosu yayınladı. Tasarım açısından bir önceki modelleriyle benzerlik taşıyan yeni akıllı telefonlar donanımsal olarak güçlü özellikleriyle ön plana çıkıyorlar. Firma YouTube kanalında yayınladığı videoların ilkinde “Neden Galaxy S7?” sorusunu soranlara yanıt veriyor. Yeni telefonlarının şu özelliklerini ön plana çıkartan video; 5.1 inç büyüklüğünde kompakt yapı, pil süresi, kamera yetenekleri ve suya dayanıklılığı vurguluyor.

Galaxy S7: Why?

https://youtu.be/RfCubGgMkms

Samsung' un yayınladığı ikinci videoda ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge' nin suya dayanıklılık özelliğine atıfta bulunuluyor. IP68 sertifikasına sahip telefonlar 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya boyunca su direnci göstediğini hatırlatalım.

Galaxy S7: Water

https://youtu.be/oGpK5OD8Tm0

Üçüncü ve son tanıtım videosunda ise  yen telefonlarının düşük ışık kamera yeteneklerini ön plana çıkartıyor Samsung. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ de f/1.7 diyafram açıklığına sahip Sony üretimi 12MP çözünürlüklü kamera sensörleri kullanılmakta. Kamerasında faz algılamalı otofokus gerçekleştirebilen 1.4 mikron piksel boyutu ve sahip olduğu çift piksel teknolojisiyle (hızlı odak, odaklanma için tüm pikseller devreye sokulmakta, daha önce DSLR makinelerde kullanıldı) gibi teknik özellikler kullanıcılara tanıtılıyor.

Galaxy S7: The Dark

Reklam

https://youtu.be/el9D3bjmx50

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu