AndroTablet

Samsung Galaxy Tab S2’nin Görüntüleri Sonunda Yayınlandı

Reklam

Teknoloji devi Samsung, teknolojiyi yakından takip edenler tarafından aylarca büyük bir merak ve heyecanla beklenen Samsung Galaxy Tab S2’nin görsellerini yayınladı. Sürekli geliştirilmiş üst model üreterek piyasadaki yerini hak eden Güney Koreli teknoloji devi şirket, resmi tanıtımını yapmadan önceki aylarda da sızıntı haberlerle müşterilerin heyecanını üst seviyede tutmayı başarıyor.

Samsung Galaxy Tab S2, şu an piyasadaki en ince Android tablet olma özelliğini taşıyor. Eş değer ürünler arasında zayıf işlemci problemi bulunuyordu ve çözülememişti. Samsung ,Galaxy Tab S2 Andoid tablet ile bu sorunu ortadan kaldırmış. Müşteriler arasında kalitesi oldukça beğenilen Super Amoled ekran koruyucu da Galaxy Tab S2’nin en güzel özelliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Galaxy Tab S2’ler 9.7 inçlik SM-T810 model numaralı ve SM-T710 model numaralı 8 inçlik ekranlara sahip 2 farklı model olarak piyasaya sürülecek. Her ikisinde de 3 gb ram bulunacak olan modellerden 9.7 inçlik olanı 407 gram ve 8 inçlik olanı 260 gram olarak piyasaya sürülecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu