Samsung

Samsung Kapaklı Telefonunun Görsellerini Paylaştı

Reklam

Günümüz modası geniş ekranlı dokunmatik telefonlarken önceki dönemlerde de kapaklı telefon modelleri bir hayli ilgi görüyordu. Bu modeller bir anlamda kullanıcılar açısından elit olmanın göstergesiydi. Ancak bu durum uzun sürmedi ve kapaklı telefonlar değerlerini kısa sürede yitirdiler. Ancak hemen hemen herkes Samsung kapaklı telefonlardan vazgeçmiş değil.

Bu durumu göz önünde bulunduran Samsung, Folder 2 isimli akıllı telefon modeliyle birlikte tekrar kapaklı telefon hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung Kapaklı Telefonunun Görsellerini Paylaştı

Görsellerden takip edeceğiniz üzere Folder 2’yle birlikte şık bir telefon tasarımı oluşturmayı başaran Samsung’un cihazda Android işletim sistemine yer vereceğini belirtelim. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemini kullanması beklenen bu cihaz Android N ile kutusundan çıkmayacak.

Cihazın diğer özellikleriyse; 3.8 inç ekran boyutu, 2GB RAM desteği, 8GB yerel depolama kapasitesi, MicroSD kart desteği, 1.4GHz Qualcomm işlemci, 2.000mAh batarya, 5MP ön, 8MP arka kamera olarak sıralanıyor.

Samsung Kapaklı Telefonunun Görsellerini Paylaştı

Reklam

Samsung Folder 2 fiyatı da oldukça uygun. 250 dolar etiketiyle satışa sunulması beklenen bu telefon orta ölçekli bütçelere hitap edecek türden.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu