Samsung

Samsung Music Google Play Store’ da!

Reklam

Samsung yeni müzik aplikasyonu Samsung Music beta süreci halindeyken Google Play Store’ da yayınladı. Teknoloji devi, akıllı telefon, tv üreticisi Samsung yeni bir müzik uygulaması ile karşımızda. Henüz beta aşamasında olan uygulamayı telefonlara, tabletlere indirebilir kurup test edebilirsiniz. Samsung Music uygulamasını kullanabilmek için bazı şartlar aranıyor. Eğer Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip bir Samsung Galaxy akıllı telefonunuz varsa, Samsung Music uygulaması test edebilirsiniz. Standart bir müzik çalar olarak karşımıza çıkan uygulama, önümüzdeki günlerde neler sunacak henüz bilinmiyor.

Samsung Music Google Play Store' Da!
Samsung Music Google Play Store’ Da!

Samsung Music nedir? Nasıl kullanır, ne zaman çıktı? Samsung Music uygulama indir, Google Play Store’da Samsung Music nasıl indirilir. Samsung Music indir. Samsung Music hangi telefonlarda kullanılabilir. Samsung Music ile ilgili tüm detaylar Androidegel Teknoloji Haber Sitesinde.

SAMSUNG MUSİC UYGULAMASI YAYINLANDI
Uygulama ilerleyen günlerde nasıl güncelleme alacak ve ne gibi yenilikler ortaya getirecek henüz bilinmezken, MP3/WMA/AAC/FLAC formatlarını destekleyen uygulama, gelişmiş bir müzik oynatıcısı olarak tasarlanmış. Otomatik ses ayarı, detaylı şarkı listeleri, albüm sıralamaları gibi modern özelliklere sahip olan uygulama, Samsung’ un önümüzdeki günlerde müzik konusunda bir atak yapabileceğini akıllara getiriyor. Uygulama henüz beta halinde, yani geliştirilme aşamasında olduğu için bir çok hata verebilir.

Samsung’ un yeni müzik uygulamasının deneme versiyonunu Google Play Store üzerinden indirilebiliyor. Samsung Music’in boyutu şimdilik 6 MB olarak karşımıza çıkıyor. Henüz beta olduğu için Türkçe dil desteği de bulunmuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu