Samsung

Samsung Note 6’da Neler Değişecek?

Reklam

MWC 2016 etkinliğinde duyurduğu yeni amiral gemisi Galaxy S7 ile büyük ivme yakalayan Samsung, bu başarıyı Galaxy Note 6 ile pekiştirmek istiyor. Note serisi hayranlarının beklediği telefon hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre, şirket sonunda kullanıcılarının önerilerini dikkate almaya başlamış. Çünkü Galaxy Note serisinin yeni üyesi, kullanıcıların beklediği birçok değişikliğin sonunda gerçeğe dönüştüğü akıllı telefon olacak gibi duruyor.

ŞARJ SORUNU
Galaxy Note 6′ da beklenen önemli değişiklikler arasında, batarya konusunda yapılacak önemli değişiklik geliyor. Bildiğiniz gibi Galaxy Note serisi büyük ekrana sahip ve bunun yanında güçlü işlemcilerle kullanılınca batarya ömrü biz çok kişiyi önlemler almaya zorluyor. Samsung yeni Note serisinde bu sorunu ortadan kaldırmak için çok daha büyük kapasiteye sahip bir batarya kullanacağı yeni sızıntılarda ortaya çıkmıştı. Galaxy Note 5’de 3000 mAh batarya bulunurken, Note 6’da 4000 mAh batarya kullanılması bekleniyor.

Samsung Note 6'Da Neler Değişecek?
Samsung Note 6’Da Neler Değişecek?

EKRAN 0.1 İNÇ DAHA BÜYÜK
Batarya kapasitesiyle birlikte ekran boyutunda da artış yaşanacak. 5.7 inç ekrana sahip Galaxy Note 5’in yerini 5.8 inçlik Galaxy Note 6 alacak. Ayrıca telefonun kavisli bir ekranı da gelen bilgiler arasında. Ancak Note 6’nın Galaxy S7 gibi bir düz bir de kavisli versiyonla mı geleceği yoksa sadece kavisli ekranla mı geleceği henüz bilinmiyor. Daha önceki yazılarımızda paylaştığımız gibi acaba iki versiyon halinde mi gelecek Note 6!

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu