Samsung

Samsung Telefonlar İçin Güncelleme Yolda!

Reklam

3D grafik seçenekleri için Vulkan API desteğine sahip olan Samsung telefonlar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefon modellerinin ardından Samsung firması mobil oyun standartlarına daha fazla önem vermeye başladı. Son çalışmaları doğrultusunda kullanıcıların daha ileri düzey standartlarda mobil oyun oynamalarını hedefliyor. Ayrıca son amiral gemileriyle birlikte gelen Game Tools ve Game Launcher gibi oyun araçları da firmanın mobil oyun sektörüne yaptığı büyük yatırımlar arasında yer alıyor. Samsung firması yakın bir dönem içerisinde Game Launcher’ın ekstra birçok özellik eklenmiş ve her açıdan geliştirilmiş bir sürümünü Samsung kullanıcılarına sunmak için gün sayıyor.

Game Launcher Neler Sunacak?

Game Launcher’ın son gelecek sürümüyle birlikte telefonda yüklü olan tüm oyunların bildirimleri ayrı bir şekil kazanacak. Bu menüde bildirimler oyunlara özel olarak karo şeklinde Game Scene özelliğiyle birlikte listelenecek. Ayrıca Game Launcher’ı ön plana çıkaran bir diğer özellikse trend haline gelmiş oyunları ayrı bir menüde kullanıcıya sunması.

Güncellemeyle birlikte yeni bir ivme kazanması beklenen bir diğer araç olan Game Tools’da oyun içerisinde telefonun sistem akışına ilişkin tüm bildirimleri sunacak. Yani kullanıcı telefonunda oyun oynarken Game Tools; telefonda ne kadar boş depolama alanı kaldığını, kalan batarya yüzdesini ve kullanılmakta olan RAM miktarını gösterecek. Bu sayede mobil oyun deneyiminde telefon sisteme yönelik yapılan aşırı yüklenmelerden kurtulmuş olacak

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu