Samsung

Samsung Tizenli Z1’i Duyurdu

Reklam

Samsung’un ilgiyle beklenen, Tizen işletim sistemine sahip akıllı cep telefonu duyuruldu. Samsung kendi geliştirdiği Tizen işletim sistemli orta düzeyli akıllı cep telefonunu, sonunda duyurdu. Gelişme aşamaları Hindistan’da yürütülen Tizen işletim sistemli Samsung Tizenli Z1, Samsung’un giriş seviyedeki cep telefonu modellerinden birisidir. 4 inç ekran büyüklüğüne ve WVGA çözünürlüğe sahip olan Samsung Z1’in özellikle ucuz akıllı telefon arayışında olanlar tarafından, ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Çift çekirdekli 1.2 GHz işlemcisi bulunan Samsung Z1, 4 GB dahili hafızaya ve 768 MB RAM özelliklerine sahip. Aynı zamanda cihazın hafızasını 64 GB’a yükseltmek mümkün. Cihazın arka kamerasına baktığımızda 3.1 megapiksel, ön kamerasında ise VGA kamera bulunmaktadır. 1500 mAh değerinde bir bataryaya yer verilmiş durumda.

Samsung’un giriş seviyesindeki yer alan bu telefon, aynı zamanda Wi-fi ve Bluetooth özelliklerine de sahip. Samsung Z1’in fiyatı ise 92 $ olarak belirlenmiş durumda.

Samsung Tizenli Z1'I Duyurdu

Giriş seviyesindeki bu ucuz akıllı telefonunun renk modellerine baktığımızda ise, kırmızı, siyah ve beyaz renklerle satışa sunulduğunu görmekteyiz. İlk olarak Hindistan pazarında satışa sunulan telefonun, Türkiye pazarına ne zaman servis edileceği ise hala bilinmiyor.

Göz Atın:  Tizen işletim sistemli yeni Samsung Z3 geliyor!
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu