Samsung

Samsung Yeni Patent Aldı; İki Tarafı Kavisli Ekran

Reklam

Samsung’un yakın zamanda tanıtmayı planladığı yeni amiral gemisi Galaxy S6’nın iki tarafı eğimli (kavisli) ekrana sahip versiyonu Galaxy S Edge‘ye ait olan patent görseli ortaya çıktı. Galaxy S6’nın kavisli ekran bir versiyonu olacak ve ekranın iki tarafı da eğime sahip olacak.

Ortaya çıkan bir patent şablonuna göre Samsung bu patenti çoktan almış. Aşağıda patent ile ilgi resmi görebilirsiniz. Cihazın her iki tarafında da eğim bulunmakta. Samsung Galaxy Note Edge modelinde sadece sağ tarafta bulunan eğimin aynısından burada bir tane daha var. Şimdilik bu tasarımı kullanacak akıllı telefonun teknik özelliklerine ilişkin bir bilgi bulunmuyor.

Yukarıda gördüğünüz fotoğraf Samsung Galaxy Note Edge modeline ait. Sadece eğimli ekrana örnek olması amacıyla koyulmuş bir fotoğraf. Aşağıdaki görsel ile patent başvurusunda kullanılan şablon. Aralarındaki fark açık bir şekilde görülebilir. Samsung, 2 tarafı da kavisli ekran üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

Samsung

Çalışılmakta olan modelin Galaxy S6 modelinin ikinci bir versiyonu olacağı tahmin edilmekle birlikte henüz bu konu netliğe kavuşmuş durumda değil. Uygun görülen isim şimdilik Samsung Galaxy S Edge. Yani Samsung S serisinin genel özelliklerini taşıyacak. Yaklaşık 5 inç civarında bir ekran ve sahip olacağı düşünülüyor.

Göz Atın:  Samsung Galaxy S6 Teknik Özelikler
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu