Samsung

Samsung’un Yenisi Galaxy A5 HD Ekranla Geliyor

Reklam

Uygun fiyatlı akıllı telefon seçenekleri arasında yer alan diğer modellere göre daha gelişmiş seçeneklerle karşımıza çıkan Galaxy A serisinde üretici firma telefonların hem teknik özelliklerini hem de tasarım modellerini tekrar düzenlemeye alıyor. Değişim görülecek telefonlar şöyle; A9, A8, A7, A5 ve A3 modelleri.

A serisine tabi akıllı telefon modelleri ile ilgili bir takım sızıntılar ortaya çıkmakta. Geçtiğimiz günlerde de Galaxy A5 modeliyle ilgili Samsung tarafından bir bilgi daha verildi. Elde edilen yeni bilgilere bakarak Galaxy A5 orta seviyeli akıllı telefon modelinde 720p çözünürlükte HD ekran özelliği olduğu görülüyor. Bir önceki söylentilerde de A5 modelinde 5.0 veya 5.2 inç ekran,  2GB RAM, 16 GB yerel depolama alanı, 8 çekirdekli Exynos işlemci modeline sahip olacağı belirtilmişti.

Galaxy A5 tasarım olarak önceki modellere çok benzer olacak. Fakat Galaxy A5 sistem özellikleri için aynı şeyi söyleyemeyiz. Ortaya atılan iddialara ve Samsung tarafından yapılan açıklamalara bakarak teknik özelliklerin üzerine koyarak devam ettiğini görüyoruz. Samsung A5’le ilgili bilgileri güncel olarak aktarmaya devam edeceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu