Sosyal Medya

Siz Uzaktayken, Twitter Hesabınız Aktif

Reklam

Twitter’ın 2014 Kasım ayında tanıtımını yaptığı “Siz Uzaktayken” güncellemesi, artık devreye girmeye başlıyor. Bu özellikle birlikte Twitter kullanıcısı en son girdiği tarihten itibaren görmediği önemli Tweet’leri zaman akışının en üstünde görebilecek. Bu sayede aktif olmadığınız anlarda kaçırmış olduğunuz önemli Tweetler için endişelenmeyeceksiniz.
Henüz Tweet’lerin önemlilik statüsünün hangi kriterlere göre belirleneceği bilinmiyor. Fakat tahminen kullanıcı tarafından takip edilen kişilerin en fazla favori olan ve retweet alan Tweet’lerin ön plana çıkacağını düşünüyoruz.

Twitter’a gelen bu güncellemeden sonra zaman akışının görünümü de biraz değişecek gibi. Güncelleme henüz kullanıcıların kullanımına sunulmadı, fakat Twitter tarafından konuyla alakalı yapılan çalışmalara göre bu özelliğin birçok kullanıcı için geçerli olacağı söyleniyor.
Kullanıcılar eğer bu özellikten memnun kalmazlarsa devre dışı bırakabilecekler. Bu sayede yeni sistem hoşunuza gitmezse, eski düzeni tekrar aktif hale getirebileceksiniz.

Twitter tarafından kullanıcılarının kullanımına sunulması beklenen “Siz Uzaktayken” güncellemesinin amacını sosyal ağ platformunun kullanıcı sayısını artırmak ve Twitter’da uzun zamandır aktif olmayın kullanıcıların tekrar geri dönmesini sağlamak olduğunu düşünüyoruz.

Twitter hesabımızı takip edebilir, haberlerimize anında ulaşabilirsiniz…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu