Mobil

Sony Xperia X Performance Fiyatı

Reklam

Sony’nin Yeni Modeli Xperia X Performance’nin Fiyatı Belli Oldu

Sony’nin Cep Herkülü lakaplı yeni üst seviye telefonu Xperia X Peformance için ön sipariş süreci başladı. Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı Xperia X ve Xperia XA modellerinin ön siparişini günler önce başlatan Sony, nihayet serinin bir numaralı isminin de Avrupa’daki online mağazaları aracılığıyla satışını başlattı.

Yeni telefon almak isteyen kullanıcılar tarafından merakla beklenen telefon, mobil cihaz dünyasında önemli bir etki yaratacak gibi görünüyor.

Sony Xperia X Performance Fiyatı

Telefonun Avrupa’daki ve Türkiye’deki fiyatı

Xperia X ve Xperia XA modellerinin fiyatı haftalar öncesinden belli olmuştu. Nihayet Xperia X Performance modelinin fiyatı da belli oldu.

Reklam

Xperia X için 599 Euro (İspanya’da 629 Euro) Xperia XA içinse 299 Euro (İspanya’da 629 Euro) fiyat belirleyen Sony, Xperia X Performance modelini 699 Euro’dan satışa çıkardı.

X Performance modelinin İtalya ve İspanya’daki fiyatı 729 Euro olacak. Telefon, Almanya ve İngiltere’de ise şimdilik satışa çıkmayacak.

Xperia X Performance modelinin ülkemizdeki değerinin 2.500 liranın üzerinde olacağını söyleyebiliriz.

Göz Atın:  Sony Xperia X Performance Özellikleri

Ayrıca Sony teslimatlara Temmuz ayının başında başlayacak. Xperia X 23 Mayıs tarihinden, Xperia XA ise 20 Haziran tarihinden itibaren kullanıcılarıyla buluşmaya başlayacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu