Teknoloji Haberleri

Swiftkey, Microsoft Tarafından Satın Alınabilir

Reklam

Yurt dışı kaynaklı bir çok teknoloji sitesi flaş haber olarak duyurdu. Microsoft firması yeni bir yatırıma daha giriyor ve popüler klavye uygulaması Swiftkey’ i satın alacağı konuşuluyor.

Microsoft’ un bu satın alma işlemi için 250 Milyon Dolar bütçe ayırdığı belirtiliyor. Bir çoğumuzun akıllı telefonlarında klavye olarak tercihi olan Swiftkey için bu kadar bütçe ayırması Microsoft’ un biraz size şaşırtıcı gelebilir. Fakat, klavyenin bir çok önemli özellikleri bulunuyor ve diğer uygulamalardan belirgin özellikleri ile ayrılıyor.

Swiftkey
Swiftkey

Tahmin gücü oldukça yüksek olan Swiftkey klavye uygulamasının herhangi kelimeyi yazmaya başladığımızda bir çok tahmin alternatifleri belirgin özelliklerinden. Dil desteği tarafı da gelişmiş olan uygulamanın zengin tema seçenekleri de bulunuyor. Hal böyle olunca Microsoft bu satın alma işlemi için neden daha istekli olmasın?

Windows Phone kullanıcıları tarafından da oldukça ilgi gören klavye uygulaması, satın alma işlemi gerçekleşirse Microsoft elinde daha zengin özelliklere kavuşabilir. Ayrıca Microsoft firmasının Mobil tarafında böyle bir hamleye ihtiyacıda olabilir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu