Sosyal Medya

Telegram’ a Mesaj Düzeltme Özelliği Geldi

Reklam

Hızlı mesajlaşma ve çabuk yazma isteği sıkça yazım yanlışı yapmamıza neden oluyor. Anlık mesajlaşma sırasında yazım yanlışı yapıyoruz veya bir şeyleri eksik yazıyoruz, yazdığımız ve gönderdiğimiz mesajları düzeltme ihtiyacımız doğuyor. Bu probleme ilk çözüm arayan Facebook olmuştu, yorumları ve durum güncellemelerini düzenleme seçeneği sunmuştu.

Facebook’un getirdiği bu özellikten sonra gözler diğer sosyal medya devi olan Twitter’a dönmüştü ancak Twitter’da bir değişiklik yaşanmamıştı.

 

Telegram’ A Mesaj Düzeltme Özelliği Geldi

Son olarak değişik özellikleri sayesinde Whatsapp’la kıyaslanan anlık mesajlaşma uygulaması Telegram mesaj düzenleme özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu özellikle artık Telegram kullanıcıları yanlışlıkla gönderdikleri veya değiştirmek istedikleri mesajları değiştirebilecekler.

Uygulama son zamanlarda bu tip yeni özellikleri güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunarak daha fazla kullanıcı kazanmayı amaçlıyor.

Reklam

Rus kodlama ustası ve programcı Pavel Durov tarafından WhatsApp ve diğer anlık mesajlaşma uygulamalarına alternatif olarak ortaya çıkartılan Telegram’ ın rakibi WhatsApp ile farklılıklarını aşağıdaki linkten yeni konumuzda okuyabilirsiniz. 👇

Göz Atın:  WhatsApp Alternatifi Telegram Nasıl Kullanılır? Güvenli mi?

Tüm Telegram kullanıcıları yeni güncellemeyi indirerek bu özellikten faydalanabilecek.

Telegram uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Android için bu bağlantıdan indir,

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu