Teknoloji Haberleri

Turk Telekom’dan Muthiş Fırsat!

Reklam

Ülkemizin sayılı şirketlerinden olan Turk Telekom, 1 Nisan günü resmen başlayacak olan 4.5G hizmeti ile birlikte hediye internet paketleriyle mobil cihaz kullananlara seçenekler sunmaya devam ediyor.

1 Nisan’ dan itibaren yeni bir dönem açılıyor ve mobil platformda 4.5G teknolojisi ile hızlı internet günlük hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Ülkemizin lider cep telefonu operatörleri Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom, müşterilerine 1 Nisan tarihinde 4.5G hizmetlerini sunmaya başlayacaklar.

Turk Telekom’dan Muthiş Fırsat!

Geçtiğimiz birkaç ay öncesine kadar Avea adı ile tanıdığımız, son dönemde TV reklamları ile ön plana çıkan Turk Telekom olarak faaliyet de gösterecek olan firma, yeni ve ilgi odağı olabilecek bir kampanya ile karşımıza geldi. Turk Telekom, 4.5G teknolojisini denemek isteyen kullanıcılarına 10GB ücretsiz internet veriyor.

18 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan 10GB internet kampanyasına Turk Telekom mobil müşterileri katılabilmekte. “HEDIYE 10GB” yazarak 5555’e SMS ile gönderenler bu fırsatı yakalayabilecekler.

Kampanya ilk 500.000 kişi ile sınırlı, bu yüzden hızlı davranmalısınız. Kazanılan 10GB internet 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için ayrıca 4.5G ile uyumlu akıllı telefon ve SIM kart sahibi olmak da gerekmekte.

Reklam

Turk Telekom’dan Muthiş Fırsat!

Siz de Turk Telekom’un Hediye 10GB internet fırsatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, operatörün ilgili sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz. AKN (Adil Kullanım Kotası) ile ilgili bilgiler güncellenince bu sayfamızdan bildirmeye devam edeceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu