Mobil

Türkçe Dil Desteği Artık Meizu MX4’te

Reklam

Meizu MX4, birkaç güne Türkiye pazarına giriyor. Facebook hesabından yapılan açıklamada, 21 Ocakta Türkiye pazarına gireceğini duyuran Meizu MX4, aynı zamanda Türkçe dil desteği ile geliyor.
Yarın Türkiye pazarında yerini alacak olan Meizu MX4 16 GB için fiyat, 999 TL olarak belirlenmiş. Ancak gümüş ve altın renk tonu için fiyat, 1049 TL olacak. Menşei Çin’de 10 milyon adet satan telefon, kendi alanında satış başarısı elde etmiş durumda. Zira MX4, Meizu’nin 2015 yılının amirali olarak gösteriliyor.
Telefonun ekran boyutu 5.36 inç olup, çözünürlüğü ise 1.152 x 1.920 Piksel IPS olarak göze çarpıyor. Aynı zamanda Gorilla Glass 3 ekran kalitesine sahip olan telefon, cihazı darbeler sonucunda görülecek çizilmelere karşı ekstra olarak koruyor.

Meizu
Meizu Mx4 Türkiye’de Satışa Çıkacak

İşlemciye baktığımızda ise, MediaTek MT6595 yonga standartlarını görüyoruz. Cihaz 2 GB RAM ile 16, 32 ve 64 GB dahili hafıza deposu oluşturabiliyor. Ancak cihazın hafıza birimini, hafıza kartları ile arttırmak mümkün değil. Kamerada Sony teknolojisini kullanan Meizu MX4, 20.7 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera ile satışta.
Cihazda kullanılan malzeme kalitesine baktığımız zaman, geçmiş cihazlarına göre daha kaliteli malzeme kullanıldığını çekinmeden söylemek mümkün. Malzeme kalitesinde, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarılmış görülüyor. 3.100 mAh pil kapasitesine sahip Meizu MX4‘ün, Türkiye pazarında kendisine nasıl bir yer edineceği merak ediliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu