Sosyal Medya

Twitter 140 Karakter Sınırı Kalkıyor mu?

Reklam

Twitter gönderilerinde 140 karakterlik sınır bulunuyor. 140 karakterin üzerindeki tweetler ne yazık ki paylaşılamıyor. 2016’nın ilk aylarında 140 karakterlik sınırının kalkacağı ve sınırın 1000 karakter olacağı söylendi.
Sürekli olarak 140 karakter sınırı kalkıyor şeklinde çeşitli iddialarla karşılaşmaktaydık. Onca iddiaya rağmen herhangi bir değişiklik yapılmadı ve Twitter karakter sınırı 140’da kaldı. Fakat bu sefer 140 karakteri kaldırma değişikliği cidden yapılıyor gibi.

Bir kesim 140 karakter sınırının kalkması gerektiğini düşünüyor. Twitter kullanıcılarından bir kesim 140 karakter sınırının kalkması gerektiğini düşünürken bir kesimde Twitter’ın karakteristik bir özelliği haline gelmesi sebebiyle 140 karakter sınırının kaldırılmasının yanlış olduğunu düşünüyor.

Re/code kaynaklı habere göre bahar ayları gelmeden 140 karakter sınırı ortadan kalkacak ve 10.000 karaktere kadar tweet atıldığını görebileceğiz.

140 karakterden sonrasının devamını gör şeklinde ana sayfada olacağı düşünülüyor. Karakter sınırından memnun olmayan kesimin diğerlerine göre daha fazla olması sebebiyle Twitter kesin olarak sınırı kaldırmayı kararlaştırmış.

Uzun zamandır Twitter kullanan üyeler 140 karakter sınırının kalkması dahilinde Twitter’ın Facebook’a benzeyeceğini ve çekiciliğini yitireceğini düşünüyor. Üstelik Twitter’a görsel ve video ekleme özellikleri gelmesi Facebook’a daha çok benzemesine neden olmuştu.

Göz Atın:  Twitter Yenileniyor!

Twitter’da 140 karakter sınırının kalkması dahilinde Facebook’tan pek farkı kalmayacağını düşünüyoruz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu