Sosyal Medya

Twitter ve SoundCloud Ortaklığı!

Reklam

Sosyal medya devi Twitter tarafından ortaklığın detayları ve yatırım miktarı hakkında herhangi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, sızan bilgilere göre Jack Dorsey’ in SoundCloud’ a 70 milyon dolar yatırdığını gösteriyor.

Twitter’ ın bu yeni hamlesi, müzik severlerin ve müzisyenlerin mikroblog ağında daha etkili olmasını ve daha fazla müzik severin Twitter kullanmasını amaçlıyor.

Twitter hemen her konuda olduğu gibi müzisyenler heleki ünlü müzisyenlerin ilgi topladığı ve gördüğü bir mecra, sosyal medya servisini konser duyuruları veya yeni parçalarının tanıtımı için kullanıyorlar. Twitter’ın en çok takip edilen kullanıcıları da yine ünlü müzisyenlerden oluşmakta. Twitter’ ın bu yeni hamlesi ile adından bahsettireceğe benziyor.

SoundCloud da kendi mobil servisi Go ile çok sayıda yeni kullanıcı ve önemli gelir beklentisi içindeyken Twitter’ ı bu yeni servisini öne çıkarmak için kullanacak.

Kısaca 2 ağın da birbirine ihtiyaç duyduğu anda yapılan bir ortaklık gelişmesi diyebiliriz. Hangisinin daha çok karlı çıkacağı ise ortaklık miktarının resmiyete kavuşmasının ardından belli olur.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu