Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Sosyal Medya

Twitter Temizlik Yaptı!

Reklam

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Tesla’ nın sahibi Elon Musk geçtiğimiz aylarda Twitter’ ı satın almıştı. Elon Musk, sosyal medya uygulamasının başına geçtikten sonra haberler ardı arkasına gelmeye başladı. Daha önce kamuoyuna sızdırılan 1,5 milyara yakın hesabın kapatılacağı yönündeki haberler doğru çıktı.

Elon Musk’ ın twitter temizliği yapması ne anlama geliyor? Twitter hesaplarını kapatırken neler göz önünde bulundurulacak? Herhangi bir Twitter hesabının kapatılması nasıl önlenir? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Twitter temizlik – aktif olmayan hesapları kapatıyor ✔

Köklü değişikliklerin gerçekleştiği Twitter aktif olmayan hesapları kapatmaya başladı. Uzun süredir hesabına giriş yapmayan, paylaşım yapmayan hesaplar teker teker kapatılıyor. Başlayan bu süreç, Elon Musk’ ın twitterı daha güvenli hale getirmesi politikasının başlangıcı olarak görülüyor.

Yaklaşık 1,5 milyar hesabı etkilemesi tahmin edilen işlemlerin 3 aydır devam ettiği biliniyor. Eski twitter yönetimiyle satın alma sürecinde, sahte hesap sayısı verileri ile ilgili fikir ayrılığına düşen Elon Musk elini çabuk tutacağa benziyor.

Elon Musk yeni güncelleme müjdesi verdi 👏

Ünlü iş insanı Elon Musk, ayrıca Twitter’in kullanıcıların anlık hesap durumunu gösteren yazılım güncellemesinin yakında geleceğini paylaşarak, “Böylece gizli hesap kısıtlama altında olup olmadığınızı, bunun nedenini ve nasıl itiraz edeceğinizi açıkça biliyor olacaksınız.” ifadelerini kullandı. Twitter hesabı nasıl gizlenir yazımıza da göz atabilirsiniz.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk, aktif olmayan hesapları kapatmalı mı ve bunun için bir zaman aralığı olmalı mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtebilir, güncel teknoloji haberlerini almak için e-posta aboneliği formunu kullanabilirsiniz.

Reklam
Google News Abone
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu