Sosyal Medya

Twitter Video Oynatıcısı Yakında

Reklam

Twitter video oynatıcısı eklentisi 2014 yılında duyurulmuştu, 2015’in başlarında aktif hale gelecek!
Twitter uzun zamandır sosyal ağ olmanın yanı sıra medya servisi olmak içinde çalışmalarını sürdürüyordu. Twitter’ın büyüme konusunda sürdürdüğü çalışmalardan bir tanesi de video eklentisi. Bahsedilen bu özelliğin 2015’in ilk çeyreği bitmeden aktif hale geleceği söyleniyor.
TechCrunch tarafından açıklanan detaylara göre Twitter’ın yeni video oynatıcısı üzerinde maksimum 10 dakikalık mp4 ve mov uzantılı videolara izin verirken görüntü kalitesi konusunda sınır getirmeyeceği söyleniyor. Bir yandan da bu video oynatıcısının diğer video platformlarıyla uyumlu çalışmayacağı söyleniyor. Bu sayede şirket yeni video oynatıcısı sayesinde kendine has özgün içerikler elde edecek.
Twitter tarafından tasarlanan yeni video eklentisine dair en son bilgiler platformun bir kullanıcısının alan adını yanlış girerek erişime kapalı olan bir internet sitesine rastlaması sonucu ortaya çıkmış. Sadece onaylı kişilerin girebildiği bu platformda Twitter video oynatıcısı ve benzeri başlıklarla karşılaştığında platformun üzerinde çalıştığı durumu fark etmiş.
Yakın zamanda kullanılması beklenen video platformu Twitter’ın güçlü bir medya servisi olmasını sağlarken aynı zamanda reklam gelirleri elde etmesini de sağlayacak. Yeni eklentinin her açıdan kullanışlı olacağı düşünülüyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu