Teknoloji Haberleri

Ubisoft Oyunları İndirimde!

Reklam

Ünlü oyun platformu Steam, Ubisoft oyunları dahil olmak üzere bir çok oyunu indirimli fiyatları ile güncelledi. Bazı oyunlarda %75’ e varan indirim fırsatları sunan Steam, geçtiğimiz senenin sonlarına doğru piyasaya çıkmış olan Assassin’s Creed: Syndicate adlı oyunu bu indirimler kapsamında %50 indirime girerek 89.50 TL‘den satılıyor. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyunu ise yaklaşık olarak %33’lük bir indirimle 119.93 TL‘den satışa devam ediyor.

Mart ayının başlarından itibaren PC versiyonu satışa çıkan Far Cry: Primal ise yaklaşık olarak %20 indirimde. Ubisoft’un bu indirimleri kapsamında Far Cry: Primal 120 TL’ye satın alınabiliyor. Ubisoft firmasının en yeni ve en favori oyunlarından birisi olan Tom Clancy’s: The Division bu indirimlerden nasibini almadı ve 179 TL’den satışa devam etmekte.

Ubisoft’un %75’e varan oyun indirimleri sadece bu hafta sonu için geçerli olduğunu belirtelim. Yarın yani 28 Mart Pazartesi gününden itibaren fiyatlar tekrar eski haline dönecek.

İndirimli oyunları fiyatları ile birlikte görebilmek için ise buraya tıklayın.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu