AndroTablet

ViewSonic ViewPad 69Q 7 inç Ekranlı Phablet

Reklam

ViewSonic firması akıllı telefon sektörüne yeni bir ürününü daha sürmeye hazırlanıyor. Daha önce V55 göz tarama özelliğiyle ön plana çıkan cihazıyla ilgi toplayan şirket, ViewPad 69Q ile elde ettiği başarının kalıcı olmasını istiyor.

Viewsonic Viewpad 69Q 7 Inç Ekranlı Phablet

ViewSonic ViewPad 69Q phablet modelinin 7 inç genişliğindeki ekranı 1024 x 600 çözünürlüğe sahip. 1 GB RAM desteği, 8 GB depolama alanı ve microSD hafıza kartı yuvası bulunuyor. Gücünü 4 çekirdekli 1.3 Ghz MediaTek MT8382 işlemci modelinden alan cihaz ayrıca Bluetooth 4.0 sürümüne sahip. Cihaz orta ölçekli akıllı telefon arayanlar için oldukça uygun gözüküyor. Kullanıcının eline Android 4.4 işletim sistemiyle ulaştırılması beklenen cihaz piyasaya sürülmemesine rağmen şimdiden ilgi görmeye başladı.

Üretici firma henüz ViewSonic ViewPad 69Q phablet modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği veya satış fiyatının ne kadar olacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat cihazın sistemsel donanım özelliklerinin orta ölçülü olması nedeniyle fiyatın pek yüksek rakamlarda tutulmayacağını düşünüyoruz. ViewSonic firmasının önümüzdeki aylarda çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda açıklama yapacağı bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu