Mobil

Vodafone Akıllı Telefon Ve Tablet Serisi: Smart 7 ailesini duyurdu!

Reklam

Ülkemizde GSM operatörü olarak hizmet veren Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisi “Smart 7” ailesini basın toplantısı ile duyurdu. Yeni Smart 7 serisini tanıtan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone şirketinin global tecrübesinden yola çıkarak son teknoloji ile birleştirdikleri 3 akıllı telefon ve 1 tablet cihazdan oluşan seriyi sundu.

Fatih Uyasal akıllı telefonların tanıtımında Vodafone Smart Style 7 adını verdikleri telefonu giriş seviyesine, Vodafone Smart Ultra 7 cihazını orta, üst seviye akıllı telefon talep edenlere, Vodafone Smart Pro 7 adını verdikleri telefonu ise üst seviye segmente hitap edeceğini açıkladı.

Vodafone Akıllı Telefon Ve Tablet Serisi: Smart 7 Ailesini Duyurdu!

Smart 7 ailesinin özelliklerini anlatan Fatih Uysal;

“Bugün Vodafone markalı yeni smart 7 ailesinin lansmanını gerçekleştirdik. Bu bizim 23. Vodafone markalı cihaz lansmanımız. İlk lansmanımızı gerçekleştirdiğimiz 2010 yılından bu zamana kadar 22 farklı Vodafone markalı telefon, 11 farklı tablet, 1 tane de fablet tanıtımını gerçekleştirdik. Ama en iyi cihazlar bu Smart 7 ailesinde olacak.”

Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal “Smart 7 Pro” yeni akıllı telefonun tanıtılan cihazlar içerisinde en üstün özelliklerle donatıldığını ifade ederek şunları söyledi:

Reklam

“Bu özel telefonumuz işletim sistemi olarak bakıldığı zaman Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip. Aynı zamanda 8 çekirdekli işlemciye sahip olduğunundan dolayısıyla çok hızlı bir telefon.

Ön ve arkası Gorilla Glass teknolojisiyle kaplanmış olduğundan düşmeye karşı, kırılmaya karşı telefonu koruyor. Telefonun arkasına parmağınızı dokunarak hemen açabiliyorsunuz dolayısıyla tuş kilidi veya şifre girme gibi bir şeye gerek yok. Arkasında 16 MB, önünde ise 8 MB bir kamerası var.

Aynı zamanda 4K özellikle de video çekimi olacak. 32 GB dahili hafıza ile birlikte bu hafıza 128 GB’ye kadar yükseltilebilecek. Aynı zamanda da 3G RAM‘a sahip. Bu cihazımızı 1 Temmuz’da lanse ediyor olacağız.”

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir Yorum

  1. Bir telefon isterim ramı bol olsun
    Android akıllı smartfon olsun
    🙂 Beleş dakka internet Vodafone’dan
    Olmaz ise de KalplerBirOlsun ☺

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu