Sosyal Medya

WhatsApp Bildirim Özelliği Güncelleniyor!

Reklam

WhatsApp, bildirim özelliği güncellemesiyle birlikte yenilenmeye devam ediyor. WhatsApp’ın Android sürümü Beta 2.18.117 için çok konuşulacağını düşündüğümüz bir özellik daha meydana çıktı. WhatsApp yüksek öncelikli bildirim olarak adlandırılan bu özellik Android kullanıcılarına farklı bir bildirim deneyimi sunacak.
İşte bu özellikle ilgili detaylar…

WhatsApp Yüksek Öncelikli Bildirimlerin özellikleri neler?

WhatsApp “Yüksek Öncelikli Bildirimler” olarak adlandırmış olduğu bu yeniliklerin beraberinde kullanıcılarına daha iyi bir bildirim deneyimi yaşatmayı hedefliyor. WhatsApp’ın bu yeni özelliği sayesinde herhangi bir sohbet bildirimini, bildirim ekranı kısmında en başa sabitleyebileceksiniz. Örneğin işle ilgili önemli grup görüşmesinin bildirimlerini sabitlediğinizde, o konuşma her zaman en yukarıda kalacak.

WhatsApp Yüksek Öncelikli Bildirimler iOS iPhone’a gelecek mi?

WhatsApp “Yüksek Öncelikli Bildirimler” özelliğinin yalnızca Android 5.0 ve üzeri mobil işletim sistemlerinde çalışması bekleniyor. Yani iOS kullanıcıları için sunulmayan, sadece Android kullanıcılarına özel bir yenilik olacak.

Şuan için Beta aşaması sürecini yaşayan bu özelliğin yaklaşık birkaç hafta içerisinde tüm Android sahiplerinin kullanımına sunulması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu