AndroTablet

Wikipad Oyun Tableti Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Reklam

Oyun sevenler için farklı bir tasarıma sahip olan ve internet üzerinden takip edenlerin merakla beklediği oyun tableti wikipad Türkiye’ye ne zaman geliyor? Son zamanlarda oyun meraklıları için merak edilenlerin başında geliyordu.
Bu tarz arama yapanlar için belirtmek isterim ki, Playstation Mobile Sertifakasına sahip olan Wikipad, nihayet ülkemize geldi.
Oyunlarda etkili performans bekleyenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretilen cihaz, hem oyun oynamak isteyenler hem de normal tablet özelliklerini kullanmak isteyenler için hazırlanmış bir cihaz.
Wikipad oyun tabletinin teknoloji fuarlarında tanıtıldıktan sonra Türkiye’ye gelmesi, oldukça uzun bir zaman aldı. Ancak meraklıları için gecikmeli olarakta olsa Türkiye pazarına girmesi, sevindirici bir haber.

Wikipad Oyun Tableti
Wikipad Oyun Tableti

Cihaz her ne kadar merakla beklense de, Nvidia Shield’in sunduğu özellik ve performansı sunamıyor. Wikipad’in fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında ise, cihazın fiyatı sunduğu özelliklere göre uygun diyebiliriz. 7 inç, 1280x800px ekran çözünürlüğü bulunan cihazda oyun esnasında donma ve yavaşlama gibi oyunu ciddi boyutta etkileyecek bir olumsuzluğa rastlamadık.

Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan cihaz, 4100 mAh lityum polimer batarya ile satışa sunuldu. Dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisi ve 12 Çekirdekli Nvidia Grafik işlemcisi ile, kendi ayarındaki oyun tabletleri ile kıyaslandığında ise, fiyatı yine makul sayılacak seviyede dememiz mümkün.

Toplam ağırlığı 666 gr olan tablette, kontrolcü çıkarıldığında ise ağırlık 332 gram. Türkiye pazarına giriş yapsa da, henüz teknoloji mağazalarının raflarına konulmayan Oyun tableti Wikipad’ın fiyatı ise ülkemizde, 699 TL’den satışa sunulacak.

Oyun tableti için özellikle büyük şehirlerde bulunan teknoloji mağazalarına ön sipariş verenlerin sayısı ise, azımsanmayacak derecede fazla gözüküyor.
Tabletin fiyatı ve genel özellikleri hakkındaki düşüncelerinizi, aşağıdaki yorum panelimizden bizlere iletebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu