Giyilebilir Teknoloji

Xiaomi Akıllı Saat Pazarında Yerini Alacak

Reklam

Teknoloji pazarlarında her geçen gün akıllı saatlerin ağırlığı artırmakta. Her üretici bu pazarda söz sahibi olmak istiyor. Xiaomi ise akıllı saat pazarına dahil olan son firma olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji pazarında iddialı atılımlarıyla dikkat çekmeyi başaran Xiaomi firması gözünü şimdide akıllı saat sektörüne yöneltmiş durumda. Firma bir süre önce akıllı telefon konusunda olduğu gibi akıllı saat sektöründe de çıkış yakalamak istiyor.

Xiaomi şimdilik giyilebilir akıllı cihaz olarak Xiaomi Band isimli bilekliğe sahip. Yakın zaman içerisinde de Xiaomi Band 2 akıllı cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Firma bu atılımıyla birlikte akıllı saat pazarında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyecek.

Xiaomi Akıllı Saat Pazarında Yerini Alacak
Xiaomi Akıllı Saat Pazarında Yerini Alacak

Lui De (şirket kurucusu) Pekin merkezli düzenlenen bir konferansta Xiaomi firmasının akıllı saat üretimine başlayacağını duyurdu. Cihaz ile ilgili şimdilik herhangi bir veri elimize ulaşmış değil. Yalnızca duyurusu yapılmış durumda. Bu yüzden özellikleri, fiyatı hakkında açıklama yapamıyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu