Xiaomi

Xiaomi’den Kamera

Reklam

Xiaomi’den Yeni Aksiyon Kamerası (Yi 4K)

Son zamanlarda ürettiği başarılı modellerle adını sıkça duyduğumuz Xiaomi, yeni aksiyon kamerası Yi 4K modelini tanıttı. Uzun zamandır beklenen kamera, akıllı telefon piyasasından alışık olduğumuz donanımlarla geliyor.

Xiaomi Yi 4K’nın Özellikleri

12 MP çözünürlüğünde Sony IMX377 sensörünüyle gelen kamerada Ambarella A9SE95 işlemci bulunuyor.

Ambarella A9SE95 işlemcisi bulunan Yi 4K; 1080 çözünürlükte 120 FPS, 720p çözünürlükte 240 FPS ve 4K çözünürlükte 30 FPS video kaydı yapabilen Sony IMX377 sensörüyle geliyor.

155 derece geniş açılı lens bulunan Yi 4K, f/2.8 diyafram aralığına sahip. Kameranın 2.9 inç boyutundaki dokunmatik ekranı Corning Gorilla Glass ile korunuyor ve 330 ppi yoğunluğu sunuyor.

Reklam

Batarya kapasitesi 1.400 mAh olan kamera, 8 saat kadar bekleme süresi sağlarken, 2 saat kadar video kayıt imkanı tanıyor. Ayrıca Yi 4K, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi teknolojileriyle geliyor.

Xiaomi' Den Kamera

Xiaomi Yi 4K’nın Fiyatı ve Tasarımı

Siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği sunan kamera, 200 $ etiket fiyatıyla Çin pazarında satışa sunuluyor. Cihazı şu an için sadece Çin’den almak mümkün gibi görünse de cihaz kısa zaman sonra çeşitli yollardan ülkemizdeki ve hatta tüm dünyadaki kullanıcılarla buluşacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu