Xiaomi

Xiaomi’ den Yeni Hoparlör

Reklam

Düşük fiyatla yüksek performans alınan telefonlar üreterek adından söz ettiren Xiaomi, bu kez düşük fiyatlı Bluetooth hoparlörünü duyurdu. Mi Canon Bluetooth ismini alan hoparlör 65mm çapında, 41mm yüksekliğinde ve yalnızca 125 gr ağırlığında bir silindir tasarıma sahip.

CNC işlemi kullanılarak yaratılan Xiaomi Mi Canon Bluetooth Hoparlörü, neredeyse hemen hemen her cihazda kullanılabiliyor (akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, laptoplar, iPod, TV, vb…).

Bas geliştirme teknolojisi bulunan hoparlör, oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmak için 1000’den fazla delikle geliyor. 50 – 18000 Hz frekans aralığındaki hoparlör, 6W güç sağlıyor.

Xiaomi’ Den Yeni Hoparlör
Xiaomi’ Den Yeni Hoparlör

Kolay Taşınma Özelliği

Kolay taşınabilir özelliğiyle öne çıkan hoparlör ile cihazlar arasındaki bağlantı güç düğmesi aracılığıyla yapılıyor. Kablosuz bağlantıya son vermek için güç düğmesiyle hoparlörü kapatmak yeterli oluyor.

1000 mAh büyüklüğündeki piliyle gelen hoparlör, yan taraftaki konektör aracılığıyla şarj oluyor. 5 saat civarında kesintisiz ses hizmeti vaat eden Xiaomi Mi Canon, üç renk seçeneğiyle geliyor.

Reklam

16 dolar fiyat etiketiyle şu an için sadece Çin’de satışa çıkan Xiaomi Mi Canon Bluetooth hoparlörün ilerleyen zamanlarda Türkiye piyasasına da girmesi bekleniyor. Hoparlörün Türkiye piyasasındaki fiyatının Çin’den biraz daha fazla olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu