Xiaomi

Xiaomi Mi 5 Yeni Detaylar

Reklam

Teknoloji alanında son yıllarda atılım yapan ve bir çok marka çıkartan Çin’ in önemli teknoloji firması olan Xiaomi Mi 5 adlı yeni amiral gemisini tanıtmak için artık gün sayıyor. Genelde Fiyat / performans segmentinde akıllı telefonlar üreten firma çıkarttığı yeni modellerinin satış rakamları oldukça şaşırtıcı. Firma kendisine dünyanın en iyi telefonlarını üreten akıllı telefon üreticisi olma hedefi koymuş durumda.

Xiaomi firmasının Mi 5 tanıtımını 24 Şubat tarihinde yapacağı kesinleşti.

Mi 5, Xiaomi’nin bugüne kadar üretmiş olduğu en yüksek performansa sahip ürünü olacak. Mi 5′ in Snapdragon 810 işlemcisi, 4 GB RAM’i ve 5.2 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunuyor.

Xiaomi Mi 5; Yeni Detaylar
Xiaomi Mi 5; Yeni Detaylar

Sızan görüntülere göre, Xiaomi Mi 5 yuvarlak kenarlar ve köşeler ile alüminyum yekpare tasarımı olacak. Tasarım HTC One A9 ve iPhone 6 ve 6s modellerinde benzer bir yaklaşım getiriyor. Bu, cihazın üst ve alt uçları yakınında açıkça görülebilir anten hatlarıgörülecek.

Aynı zamanda, iki ayrı çeşidi, düz ekran bir ve ince kavisli ekran geliyor. Büyük olasılıkla 32GB ve 64GB seçenekleri olacak. Fiyatlandırma ise depolama kapasitesine bağlı olarak 300$ ve 500$ arasında değişeceği tahmin ediliyor. Amiral gemisi geç Mart veya Nisan ayı başında satışa sunulması planlanıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu