Mobil

Yeni Bir Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Reklam

İletişim günümüz için çok önemlidir. İnsanlar iletişim sayesinde birbirleriyle anlaşmaktadırlar. Gelmiş ve geçmiş zamanının kolay, rahat iletişim şekli bir telefon icadıdır. Hele ki günümüzde telefon bütün hayatımızın merkezine oturmuş gibidir. Yeni bir telefon alırken dikkat edilmesi gereken hususları sizler için derledik.

Globalleşen dünyamız da telefonlar gelişerek akıllı telefon modelini almıştır. Akıllı telefon sayesinde bütün iletişim işlemlerimizi tek bir dokunuşla gerçekleşir.

Akıllı telefon ile yüklenilen programla banka hesabı kontrol edilir, fatura yatırılır. İş bilgilerinizi bilgisayara gerek kalmadan akıllı telefonunuz ile konforlu bir biçimde gönderme işlemi gerçekleşir.

Android işletim sistemli cep telefonları yararlı olduğu kadar zararlı tarafları da var. Birey kendi kontrolünü sağlar ise bilinçli bir kullanım sağlamış olur.

Android işletim sistemli bir telefon alırken kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapmamız doğru olur. Aksi takdirde gereksiz harcama yaparak kendinizi zorluk içerisinde bulmanıza sebep olur.

Android İşletim Sistemli Bir Telefon Alırken En Çok Tercih Edilen Markalar

Bu başlık altında tercih edilen iki telefon markası vardır. Birinci marka Apple İphone’dur. İkinci marka ise Samsung’dur. Birinci tercih maliyeti fazladır ve belirli bir kesime hitap eder.

Reklam

İkinci marka olan Samsung ise kullanım alanları yaygındır. Maliyeti düşüktür ve uzun ömürlü, rahat bir kullanımı vardır.

Peki Yeni Bir Android İşletim Sistemli Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ve Nasıl Karar Verilmedir?

Android Akıllı Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeli

Öncelikle kendi ihtiyacınız doğrultusunda bir akıllı telefon almamız önerilir. Satın alacağınız iletişim aracınızın kısa vadede işlevini ve çalışma performansını düşürmesini istemiyorsanız lütfen bu yazıya göz atın.

Bu yazı tüketici hakkını korumak için yazılmıştır.
En önemlisi alacağınız cihazı güvenilir bir yerden alınız. Garanti koşullarına ürünün orjinal oluşana dikkat ediniz.

Telefon alırken işlemcisine bakılmalıdır. İşlemci bir telefon için beyindir. İyi çalışması için iyi düzeyde olması gerekir. İkinci önemli kıstas ise Ram”dır. Telefonun hafızasıdır. En az 6 GB olmasına dikkat edilmelidir.

Ekran, depolama alanı, konuşma süresi gibi hususlara dikkat ediniz.

Reklam

Pil gücü şarjınız ne kadar süre gittiği önemlidir. Lion bataryalı olan cihazlar seçilmelidir.

Son olarak da kamerası yüksek çözünürlüğü ve diyafram sensör özellikleri önemlidir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu