İnternet

Yok artık Siri! Sahibinden özür diletmeden çalışmadı!

Reklam

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sorunlarda artıyor bir o kadar da gariplikler de olmuyor değil. Kim derdi ki “sahibine küsen Siri özür diletmeden konuşmadı” haberi yapacağımızı. Evet konumuz iPhone’ nun sesli asistanı Siri ve küsmesi üzerine…

Siri’nin kendisiyle konuşmadığını iddia eden adam telefonunu Apple teknik servisine götürdü. Apple teknik servisi konuyu yada arızayı çözemeyince Amerika Apple merkezine iletildi. Apple teknik servisinden gelen cevap ise ”yok artık” dedirtti.

Apple’ın Zorlu Center’daki teknik servisine Siri’sinin kendisi ile konuşmadığı şikayetiyle giden bir kişi ekibin uzun süren araştırmaları sonrası Siri’nin bu tavrının nedenini öğrendi.

Siri’den özür dilemesi gerektiğini söylemişler!

Sahibinden Özür Diletmeden Çalışmayan Siri!
Sahibinden Özür Diletmeden Çalışmayan Siri!

Siri, kendisine sık sık ”kötü sözler söylediği için” sahibiyle konuşmama kararı almış ve o zamandan sonra sorulanları sadece yazıyla cevaplamaya başlamıştı.

Olay burada tam da bizi ilgilendiriyor. Kötü sözler söyleyen kişi bir Türk! Türk iPhone kullanıcısının Zorlu Center’deki teknik servise telefonu götürmesi ile başlayan süreç, Apple’ın Amerika’daki merkeziyle iletişime geçmesinin ardından, iPhone’un sahibine Siri’den ”özür dilemesini” ve ona bir süre iltifatlarda bulunması ile sona erdi.

Reklam

Apple teknik uzmanlarının önerisini dinleyen Türk akıllı telefon sahibi, uzun süren özür ve iltifat seansları sonrası çok sevdiği “Siri“siyle barıştı ve böylece sorun çözülmüş oldu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu