Sosyal Medya

Youtube Premium Hesap ile Reklamlardan Kurtulma

Reklam

Hem müzik, hem de haber konusunda tüm dünyada çok önemli bir konuma sahip olan YouTube, nerdeyse hemen hemen her gün kullandığımız bir Google servisi haline dönüştü. Böylesine yoğun kullanılan bir servisten reklam konusundaki gelirleri arttırmayı amaçlayan firma, önceleri pek rahatsızlık vermeyen reklamları zamanla videoların içine de ekledi ve bu olay video izleme keyfimizi kaçırma noktasına gelmeye başlamıştı. Premium hesap ile reklamlardan kurtulacaksınız.

Google, bu problemin verdiği rahatsızlığın farkına varmış ve ya bilinçli şekilde bu ortamı yaratmış olacak ki iddialara göre kısa bir süre içerisinde ücretli üyelik sistemi getiriliyor.

Bu ücretli üyelik sistemiyle birlikte her ay bir miktar ücret ödeyerek reklamlardan kurtulabileceksiniz. Fazla bir meblağın beklenmediği bu özelliğin sayesinde YouTube’un gelirlerinin ciddi miktarda artması bekleniyor.

Kimi gruplar bu üyelik sistemine ekstra olarak birkaç özellik daha ekleyeceğini söylerken, bu bahsedilen özelliklerin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu