Mobil

50 dolara Lollipop ve 4G’li telefon; ZTE Overture 2

Reklam

Gelişen teknoloji sayesinde artık akıllı telefon rekabeti iyicene kızışmış durumda. Fiyat performans telefonu arayışları dünya genelinde oldukça yaygın. Hem fiyatı hemde teknik özelliklerine bakarak telefon seçimlerine hepimiz önem veriyoruz. Çin menşeili ZTE firması da bu tip akıllı telefonlar ile sıkça karşımıza çıkıyor.  Son olarak duyurduğu ZTE Overture 2 modeli ile az paraya fakat kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Zte firması bu tip Fiyat Performans telefonları tanıtmaya devam ettikçe gelecekte pazar payını arttırmayı planlamış gözüküyor. ZTE Overture 2 ciddi anlamda iddilaı gözüküyor.

4G’ li telefon ZTE Overture 2 sadece 50 Dolar. Aşağıda özelliklerini sizinle paylaşacağımız Overture 2 Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile birlikte geldiğini önemli bir detay olarak vurgulayalım. Akılıı telefon piyasasında orta segment telefonların bile işletim sistemi sorunu yaşadıkları gerçeğinden yola çıkarsak 50 Dolarlık ZTE Overture 2′ nin bu özelliği bile oldukça dikkatleri çekmekte. ZTE Overture 2 ayrıca 4G LTE desteği ile de adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor.

Gelelim ZTE Overture 2 Teknik Özelliklerine;
Ekran; 4.5 inç – 854 x 480 çözünürlük 
Batarya; 2100mAh pil
İşlemci; 1.2GHz 4 çekirdekli işlemci
Kamera; 5MP ana kamera, VGA ön kamera
Ağ; 4G LTE desteği
Ram; 1GB RAM, 8GB dahili depolama + 32GB microSD
İşletim sistemi; Android .0 Lollipop
Renk; Mavi renkli, plastik tasarım

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu