Oppo

5G destekli Oppo R15 yakında tanıtılacak.

Reklam

Oppo Araştırma Enstitüsünde Oppo R15 modelinin bir versiyonu üzerinde testler yapıldı. Oppo, 5G’yi cihazlarına entegre etmekte başarılı sonuçlara ulaştı. 5G destekli Oppo R15 yakında tanıtılacak.

Oppo 5G uyumluluk testleri başlayalı yaklaşık bir yıl oluyor. Oppo Global Başkan Yardımcısı ve Çin İş Bölümü Başkanı Brain Shen, uyumluluk testlerinde elde edilen başarıdan söz etti. Oppo’nun elde ettiği sonuçlar, gelecek yıl piyasaya sürülecek cihazların, 5G teknolojisini destekler nitelikte olacağını gösteriyor.

Oppo R15 modelinin özelleştirilmiş bir versiyonunu test eden Oppo Araştırma Enstitüsü beklediği başarılı sonuçlara ulaştı. Oppo’nun 5G teknolojisine bunca yatırım yapma nedeniyse dünyadaki en iyi 5G teknolojisine sahip telefonu piyasaya çıkaran ilk marka olmak.

Bu senenin başlarında Oppo, 3 boyutlu görüntü aktarımı ile dünyadaki ilk 5G teknolojisi ile görüntülü görüşmesini gerçekleştirmişti. Bu görüşmeyle Oppo, geliştirmiş olduğu 3B görüntü teknolojisi ise kullanma fırsatı yakalamıştı. Bu başarılı sonuçların hem Oppo hem teknoloji sektörü için değerli olduğunu söyleyebiliriz. Çin merkezli teknoloji firması Oppo’nun gelecek sene 5G teknolojisine sahip bir telefon çıkarmasını bekliyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu