Android

Android 7.1.2 ne zaman kullanıma sunulacak?

Reklam

Android 7.1.2 beta sürümünü geçtiğimiz günlerde deneyime sunan Google, yeni sürümde optimizasyon yanında ufak tefek iyileştirme ve hata düzeltmelerinin geleceğini duyurmuştu. Beta sürümün yeni Google Pixel ve Nexus cihazlar için kullanılabilir olduğunu hatırlatalım. Peki yeni Android 7.1.2 nihai sürümü ne zaman kullanıma sunulacak? Yeni Android sürümü ne gibi farklılıklar ortaya koyacak?

Dave Burke‘ e (Android geliştirme sorumlusu) göre yeni Android 7.1.2 mart ayı sonunda yahut nisan ayı başında kullanıma sunulacak.

Google’ın ikinci bir ön izleme sunmadan direkt olarak final sürüme geçtiğine daha önce pek şahit olmadık, ancak buradan yola çıkarak bir tahmin yürütmek zor. Google Nougat sürümünden önce sadece Geliştirici Ön izleme sürümleri sunuyor ve bunu sadece x.0 güncellemeleri için yapıyordu.

Android 7.1.2 Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?

Yeni versiyon tek başına çok heyecan verici bir gelişme olmamasına rağmen Kanada’da bulunan Pixel kullanıcılarının yeni ses teknolojisiyle yapacağı testlerin yankıları sektör için belirleyici bir unsur olabilir.

Android Kullanım Oranları

Bu ayın kullanım verileri, Google Play’e bağlı Android’li cihazların sadece %4′ ü Android en son sürümü kullandığını gösteriyor. Bu yüzden Nexus veya Pixel gibi cihazlara sahip değilseniz kafa yormanıza gerek yok, çünkü Android 7.1.2 için uzun bir süre beklemek zorunda kalacaksınız.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu