Uygulama

Android Messages Uygulamasına Spam Koruması Eklendi

Reklam

Android spam mesajlardan nasıl kurtulurum diye düşünenler için, Google elini çabuk tuttu ve ilgili uygulama için spam korumasını ekledi. Yeni eklenen bu özelliği kullanarak artık can sıkıcı bir hal almaya başlayan spam mesajlardan tümüyle kurtulabiliyorsunuz. İşte detaylar…

Günlük ihtiyaç gereği alınan yada gönderilen mesajlar dışında reklam amaçlı spam mesajlarla mücadele ediyoruz. Kullanmakta olduğumuz çoğu telefonun bu mesajları engelleyememesi de spam kavramının önünü açıyor. Örneğin birçok Android telefon numarasız mesajları engelleme özelliğine sahip değil.

Kullanıcıların bu konudaki talepleri üzerine çalışmaya başlayan Google kendi uygulaması olan Android Messages için yeni bir güncelleme sundu ve spam koruma aracını aktif hale getirdi. Bu güncelleme şuan için dünya geneline dağıtılmaya devam ediliyor. Tüm ülkelere sunulmuş değil.

Android Mesajlar Spam Koruması Nasıl Açılır

Telefonunuzda yüklü olan Android mesajlar uygulamasına spam koruması özelliği geldikten sonra ekranda bildirim alacaksınız. Bu bildirim ilgili özelliği aktif edip etmeyeceğinize dair olacak. Android spam korumasını açmak için bu bildirimle gelen uyarıya onay vermeniz gerekiyor. Kendinizi güvene almak adına tüm mesajları kontrol edip ardından açmayı dilerseniz, buda size kalmış.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu