Nasıl Yapılır?

Android Rehber ve Kişiler Nasıl Düzenlenir

Reklam

Bildiğimiz gibi Android, Google tarafınca 2008 yılında çıkarılan telefon ve tablet ürünlerinde kullanılan bir işletim sistemidir. Android işletim sistemine sahip ürünler, kullanıcılara oldukça cazip gelmektedir. Özellik ile kullanım açısından oldukça kolay ve rahat olan Android, birçok uygulamayı kolayca kullanmayı sağlar. Android cihazlarda JAVA desteği olması uygulamaların kullanımında yardımcı olmaktadır. Ürünün markası farketmeksizin, Android işletim sistemine sahip olduğu için kullanışlı ve basit olacaktır. Ayrıca cihaz kendini güncelleyerek daha da kullanışlı bir hale getirmektedir.

Android Rehber Ve Kişiler Nasıl Düzenlenir

Android bir telefonu kullanmak oldukça basittir. Herkes için ideal olabilecek bir işletim sistemidir. Şimdi ise Android telefon kullananların rehberini nasıl düzenleyeceği hakkında biraz bilgi verelim. Telefonun menü butonuna bastığımız zaman açılan pencerede yeşil bir buton görülecektir. Bu tuşa bastığımız zaman açılan ekranda tuşlar, arama kayıtları vs olacaktır.

Kişiler bölümüne tıklıyoruz ve rehbere giriyoruz. Düzenlemek istediğimiz kişiyi buluyoruz, üstüne tıklıyoruz. Burada sağ üst köşede kalem işareti olacaktır. Bu simgeye tıklayarak, kişi adı, numara, adres gibi kısımları düzenlemek mümkündür. Sonra ise kaydet butonuna basarak yaptığımız değişikliği kayıt edebiliriz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu