Nasıl Yapılır?
Trend

Rehbere Emoji Ekleme Nasıl Yapılır?

Android’de Kişisel Emoji Eklemesi Nasıl Yapılır? - Kesin Çözüm 2023

Reklam

Android işletim sistemine sahip telefonlarda rehberde ekli olan kişilere emoji ekleme işlemini anlatacağız. Android’in bize vermiş olduğu standart klavyelerde rehberimizde bulunan kişilere emoji ekleme özelliği ne yazık ki bulunmuyor. Akıllı telefonlarımızda bulunan kişilerimize yani rehbere emoji ekleme nasıl yapılır konusunda kesin çözümleri anlatacağımız yazımıza devam edelim.

Root ihtiyacı olmadan yapabileceğimiz Android’ akıllı telefonlarda kişisel rehbere emoji ekleme işlemi için iki yol vardır. Şimdi bunlardan bahsedeceğiz. Rehbere kaydedeceğiniz kişilere emoji eklemek istiyorsunuz, aşağıda anlattığımız yöntem ile bunu kolayca yapabileceksiniz.

Emoji klavyesi ile Emoji ekleme

Mesajlarda ve e-Maillerde , notlarda 300 tane sembol, ifade ve emoji kullanmamıza imkan tanıyan Emoji Keyboard, uygulamayı yüklüyoruz ve varsayılan klavye olarak ayarladığımızda kullanabileceğimiz bir uygulamadır.

Rehberdeki kişileri düzenlerken ve yeni bir kişi kayıt ederken klavyenin alt tarafındaki gülen surat ifadesine tıkladığımızda dilediğimiz emojiyi o kişiye ekleyebiliyoruz. Tekrar rehbere giriş yaptığımızda ise kişi listemizde bu eklediğimiz emojiyi görebiliyoruz.

Copy – Paste Şeklinde Emoji Eekleme

Rehbere Emoji Ekleme Nasıl Yapılır?

Android’de kişilere emoji ekleme aşamalarında çok kullanışlı olmasa da bazı telefonlarda işe yarayan bu yöntem ile başka bir uygulamada kullanmış olduğumuz ifadeleri kopyalıyoruz ve kişilere ekle kısmında ekleyeceğimiz kişinin yanına bu emojiyi yapıştırıyoruz.

Uygulama yüklemeden bu yöntemi ilk önce denemenizde fayda var. Bazı telefonlarda bu yöntemler ile rehbere kişisel emoji ekleme işlemi maalesef olmuyor.

Reklam

Her iki yöntem de başarısız olan okuyucularımız telefon modelini de belirterek aşağıdan yorum atarsanız ekibimiz araştırıp size başlık altından bilgi verecektir.

Yorumlarınızı bekliyoruz…

REHBERE EMOJİ EKLEME KESİN ÇÖZÜM 💪

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Not: Androidegel.com okuyucularımızdan gelen yorumlara göre “Android’de Kişisel Emoji Eklemesi Nasıl Yapılır?” “Rehbere Ekleme” başlıklı haberimiz içinde belirttiğimiz gibi bazı akıllı telefonlarda yukarıdaki uygulamaların çalışmadığını gördük.

Tüm android telefonlarda rehbere emoji ekleyebileceğiz.

Hangi Android markalarında rehbere emoji ekleme işe yarar?

Reklam
  • Samsung
  • Huawei
  • Xiaomi
  • Oppo
  • Vestel
  • General Mobile
  • Reeder

Android Telefonlarda Rehberdeki Kişilere Emoji Ekleme

Rehbere Emoji Ekleme

Android telefonuzda kurulumu yaptığınız gmail adresinize bilgisayarınızda ki tarayıcıdan giriş yapıyoruz.

Telefonuzda ki tüm kişilerin senkronize olarak tutulduğu (Rehberinizdeki kişileri gmail hesabınıza kaydetti iseniz) kişiler (Google Kişilerim) adlı adrese giriş yapıyoruz. Akıllı telefonunuzda bulunan kişilerin bilgilerin bulunduğu bu Google hizmetinde kişilerin resimlerini, telefon bilgilerini, ev adres gibi diğer bilgileri değiştirebiliyoruz.

Herhangi kişiye gelip düzenle kısmına geldikten sonra yapacağınız değişiklik anında akıllı telefonunuza yansıyacaktır. Bu şekilde bilgisayardan emoji ekleme yapabilirsiniz. Tabii telefonunuzun internet bağlantısını ve Ayarlar – Hesaplar (Cloud and Accounts) – Google kısmına geldiğinizde ise mail adresinizi göreceksiniz. Mail adresiniz üzerine tıkladığınızda ise nelerin senkronize (EŞİTLEME) edebileceğinizi göreceksiniz.

İşte burada Senkronize Kişi yada kişiler kısmı eğer işaretli değil ise mutlaka işaretleyin. Ve eşitlemenin gerçekleştiğini göreceksiniz. Buradaki senkronize ayarını ve internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar bilgisayarınızın başına geçip kişilerinizi düzenleyebilirsiniz. Bunun yanında bilgisayarınızdan rehberinizdeki kişileri silebilir, ekleyebilir, diğer kişisel bilgileri düzenleyebilirsiniz.

Telefonunuz eşitlendikten sonra rehberinize baktığınızda kişilerin yanında kullandığınız emojileri görebileceksiniz. Bulduğunuz yada rehberinizdeki o kişi ile ilgili duygu ve düşüncenize ait ifadeleri eklemiş olacaksınız.

Rehberinizde kayıtlı kişilere örneğin;

  • Annenize kalp emojisi,
  • Sevgilinize kalp yada çiçek emojisi,
  • Müşterinize işi ile alakalı emoji,
  • Arkadaşınıza dost emojisi,
  • Eşinize, akrabalarınıza en uygun emojileri ekleyebilirsiniz.

En çok kullanılan Emojiler

Anlık olarak da bu bağlantıdan Twitterda emoji kullanım sayılarına bakabilirsiniz. Sosyal medyada hangi ifadenin anlık olarak karşılığını bulacaksınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Telefon rehberimizde emoji kullanmak göze hoş gelir. Emoji atadığımız kişilerle duygusal anlamda bağ kurduğumuzu gösterir.

Yukarıda kesin çözüm olarak anlattığımız gibi uygularsanız kişisel telefonunuza, sizde kayıtlı istediğiniz kişiye rehberinizde emoji ekleyebilirsiniz. Fakat bazı durumlarda hatalarla karşılaşmanız olası. Şimdi rehbere emoji ekleme için en çok sorulan sorulara değinelim.

Rehberde emoji kullanamıyorum, çözümü nedir?

Yukarıda ayrıntılarıyla cevapladığımız rehbere emoji ekleme nasıl yapılır sorusu size doğru yolu gösterse de bazı durumlarda bu yöntemler işe yaramayabilir. Telefonunuz ya çok eskidir yada seçtiğiniz emoji rehber uygulamanızla teknik anlamda çakışır.

Telefonum emoji desteklemiyor, ne yapmalıyım?

Eski bir akıllı telefona sahipseniz yada markanız Android güncelleme hizmetini kestiyse, Google Play Store’dan Kişilerim uygulamasını indirip rehberinize emoji eklemeyi deneyebilirsiniz. u003ca href=u0022https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.contactsu0026amp;gl=TRu0022 target=u0022_blanku0022 rel=u0022noreferrer noopeneru0022u003eBu linkten indirinu003c/au003e

Emoji ekleme konusunda bizlere sorularınız var ise aşağıdaki yorum kısmından lütfen bildirin. En kısa zamanda sizlere geri dönüş yaparız.

Son kesin yöntemi uygulayan arkadaşlardan gayet iyi dönüşler alınmıştır. Yorumlar kısmını mutlaka takip edin, siz de deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

Telefonunuzda Türk bayrağı emojisi kullanmak ve kopyalamak istiyorsanız bu içeriğimize de göz atabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

47 Yorum

  1. Merhaba,telefonum Samsung J7 ve anlattığınız gibi iki şekilde de denedim fakat her ikisinde de “İfadeler içeren mesaj yapıştırılamıyor.” uyarısını verdi.Başka bir çözümü yok mudur?Teşekkürler.

    1. benimki de öyle oldu ifadeler içeren metin kullanılamıyor diyor ve kopyala yapıştır yapsamda işe yaramıyor lütfen yardımcı olurmusunuz

    2. benimki de öyle oldu ifadeler içeren metin kullanılamıyor diyor ve kopyala yapıştır yapsamda işe yaramıyor lütfen yardımcı olurmusunuz telefonunun markası J5

  2. Bende Note 5 kullaniyorum ve ayni uyarıyı veriyor. 2 yöntem ile de olmadi maalesef. Yardimlarinizi rica ederim.

  3. Merhaba, telefonum j7 dediğiniz klavyeyi indirdim ama yine de ifadeler içeren mesaj yapıştırılmıyor diyo

  4. Samsung galaxy s3 de her iki yöntemi deneyip de rehbere emoji ekleyen oldu mu? Yoksa bir tek ben mi başaramadım? 🙁

  5. Arkadaşlar ben yaptım oluyor Samsung S4 benim kopyala yapıştır emoji ve rehberime ekleyebildim

  6. Bende yapamadım bir de adım androidci 🙂 Şaka bir yana bazı telefonlarda olmuyor her iki yöntem de root lu yada rootsuz denedim telefonum S5 yapabilen babayiğit varsa yorum atsın bakayım. Takipteyim seni androidegel kardeşim konu güzel bilgiler güzel biraz daha tanıtım yapın bir de güncel kalın kardeşim…

  7. Ben ne zamandır arıyordum sitenizden buldum ve yaptım, teşekkürler androidegel artık bende takipteyim 🙂

  8. Aramadığım yer kalmadı bu rehbere emoji ekleme işlemini yapabilmek için en sonunda buldum oldu vallahi!!!

  9. Bak bu kesin çözüm işime yaradı diğer yöntemlerle yapamamıştım ama şimdi tamamdır. helal androidegel

  10. Kesinlikle şimdi tamam arkadaşlar kesin çözümü kullanmak için konuda yazıldığı gibi telefonunuzun kurulu olduğu gmail ile giriş yapın sonra belirtilen linke tıklayın değiştir ekle ne yaparsan yap sonrasında zaten oto eşitlenir, süper şimdi rehberimdeki kişilerde emoji ekleyebiliyorum !

  11. Harika çözümü sizde buldum artık bende rehbere ekleyebiliyorum emoji ne istersem…
    Teşekkürler androidegel

  12. Tamamdır son çzöüm harika tam oldu şimdi yapamayanlar için çok iyi oldu rehbere ekleyebiliyorum emoji telefon s6

  13. Akıllıca bir çözüm rehberini google ile senkronize edenler anında ve çok kolay yapabilir…

  14. Yahu arkadaş kaç gündür yapamıyordum admin adamsın lan! Son seçenek süper işe yaradı emoji ekledim rehbere kişilerime 🙂

  15. Diğer yöntemlerle denedim ama en son yöntem muhteşem 🙂 Sonuç aldım rehberimdeki kişilere emoji ekleyebildim. Teşekkürler androidegel.com

  16. Rehberimdeki kişilere emoji nasıl eklerim sorusunun cevabını araştırmışsın admin ve bulup burada bize paylaşmışsın yani yaptığınız iş gördüğüm kadryla çoğu kişinin işine yaramış. Çoğu teknoloji siteleri yazar yazıyı geçer gider sonuç alınmış alınmamış ilgilenmezler. Tebrik ediyorum sizi. Bu arada editör ararsanız bende sitenizde yazabilirim.

    1. Hayır şart değil. Rehberinizin gmail ile senkronize olması yeterli. Akıllı telefonunuzdan chrome kullanıp, google hesabınıza giriş yaptıktan sonra kişilerimden rehberinizi düzenleyebilirsiniz..

    1. Son yöntemi deneyin mutlaka sonuç verir… Sonuçta rehberi google kişilerimden güncelleme işlemi yapıyoruz…

  17. Samsung galax A5 telefonumun modeli kopyala yapıştır yöntemi olmuyor fakat indirdiğim uygulama da işe yaramıyor bana şu yanıtı veriyor ifadeler içeren metin yapıştırılamıyor diyor rehberimdeki kişilere nasıl emoji koyabilirim acaba

    1. Son işlemi kullanın işe yarayor “rehberdeki kişilere emoji ekleme” şu anda, tüm Android akıllı telefonlar…

  18. Samsung Galaxy s7 var bende de oldu arkadaşlar son yazılanı uyarladım, mutalaka deneyin yapamayan arkadaşlar… Rehberimdeki kişilere emoji ekleyebildim istediğim gibi kalp koydum işte ne varsa ekliyorum 🙂

    1. Melisa hanım, konunun son paragrafındaki ki gibi yaparsanız herhangi uygulama kullanmanıza gerek kalmaz. Rehberinizin gmail hesabınıza senkronize olduğundan emin olun arkasında senkronize edin. Size verdiğimiz linkten https://contacts.google.com/ rehberinizdeki tüm kişileri görüp yönetebilirsiniz…

  19. Merhaba bende Huawei mate 10 ALP L09 kullanıyorum rehberime gelince bi tek kırmızı kalp kullanılıyo diğerleri siyah kutu içinde soru işareti oluyor

    1. Merhaba İrem, herhangi bir bilgisayardan telefonunuzda kurulu ve rehberin senkronize gmail hesabına giriş yapıp size verdiğimiz linkten https://contacts.google.com/ rehberinizdeki tüm kişileri görüp yönetebilirsiniz… Kişilere kalp emoji veya başka emoji ekleyip, düzenlemeler yaptığınızda kullandığınız telefon rehberi anında senkronize olacaktır.
      Lütfen deneyin ve sonucu bizimle paylaşın…

  20. Açık söylüyorum ne zamandır arıyordum tesadüfen bir arkadaşımdan öğrendim sitenizi, rehberimdeki bir arkadaşıma emoji ekledim süpper oldu ❤

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu