Teknoloji Haberleri

Apple Store Uygulamalar Bölümüne Yeni Özellik Getirdi

Reklam

Apple Store Uygulamalar Bölümüne Yeni Özellik Getirdi. Apple şirketinin yayınladığı yeni güncelleme ile birlikte Apple Store ve iTunes uygulamalarına yeni bir özellik eklendi. Eklenen özellik ile birlikte artık iPhone kullanıcıları bu uygulamalara ait sesli olarak arama yapma özelliğine sahip oldular. Bu özelliğe ilave olarak birçok farklı özelliğinde eklendiği görülüyor. iPhone cihazlara gönderilen yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların yeni özelliklerle tanışacak olması heyecan yarattı.

İlk olarak iTunes ve Apple Store uygulamalarına gelen sesli arama özelliği ile mikrofon simgesi bu uygulamaların içerisine eklenmiş oldu. Örneğin yapılacak bir alışveriş için anahtar kelimenin söylenmesi ile anında istenilen herşey ekrana hızlı bir şekilde gelmiş olacaktır.

Bu özellik sayesinde insanların daha kolay bir arama imkanına sahip olacağı görülüyor. Diğer eklenen yeni özellik ise uygulamalara ait arayüzlerin yenilenmiş olması.

Arama yaptıktan sonra ekranda beliren uygulamaların artık bir kart şeklinde sunulması ile hızlı ve kolay bir şekilde uygulama incelemesi yapmak mümkün hâle geliyor.Apple Store Uygulamalar Bolumune Yeni Ozellik Getirdi

Yeni Sürüm Hakkında Açıklama Dünya Teknoloji Devi Apple Şirketinden Geldi

Yeni sürüm hakkında yapılan açıklamada arama seçeneğinin yeni eklenen güncelleme ile birlikte hiç bu kadar hızlı ve kolay olmadığı vurgulandı. Kullanıcılarının daha kolay arama yapması için bu özelliğin eklendiği ve mikrofon simgesini uygulamada yer aldığı söylendi.

Yapılan çalışmalar sonucunda iOS işletim sistemine ait iyileştirmelerin yapıldığı görüldü. Diğer bir güncelleme ise Apple TV’ye getirilen sıralama seçenekleridir.

Reklam

Bu sene 10. Yılını dolduran App Store için birtakım açıklamalar yapan Wall Street Journal, uygulamanın kısa sürede bu kadar büyüyeceğini düşünmediğini ve yaşananlar karşısında oldukça şaşırdığını dile getirdi.

Üstelik bunu 10 yıl içinde başarmış olmasını müthiş bir başarı olmasına bağladı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu