Giyilebilir Teknoloji

Apple Watch Tanıtım Tarihi

Reklam

Ming Chi Kuo bilindiği üzere Apple ürünlerini piyasaya çıkmadan doğru tahminler ile teknoloji dünyasına bilgiler veren analist. Ming Chi Kuo bu sefer ise Apple Watch için tarih verdi.

Kuo ’nun Apple’ a yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, teknoloji devinin ilk akıllı saat modeli Apple Watch Mart ayında piyasaya sürülecek.
MacRumors isimli teknoloji sitesine konuşan Kuo, Apple Watch ’un 2015 ’in ilk çeyreğinde 2.8 milyon adet satacağına dair bir öngörüde bulunurak, bu sayının iPhone ’lar için 62 milyon olacağı da sözlerine ekledi. Yaklaşık 19 saatlik bir kullanım süresi sunacağı düşünülen akıllı saat için Apple ’In yakın bir tarihte lansman düzenleyeceği ve ürün hakkındaki dedikodulara son noktayı koyacağı da gelen iddialar arasında.
Henüz hakkında resmi bir açıklama bulunmayan Apple Watch özellikleri ;
* Uyku moduna alındığı zaman 4 günlük şarj ömrü.

* Standby ’da 3 günlük şarj ömrü.

* Aktif kullanımda 2.5 ila 4 saat arası şarj ömrü.

* Ortalama 19 saat şarj ömrü

Yukarıdaki özelliklere göre Apple Watch Akıllı saati ortalama şarj süresi konusunda rakipleri ile oldukça sıkı bir rekabette olacağı gözlemleniyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu