Mobil

Asus ZenFone 3 Tanıtıldı

Reklam

Sizlere güncel teknoloji haberleri vermeye devam ediyoruz. Uzun zamandır gündemde olan telefon ZenFone 3 tanıtıldı. Telefonun özelliklerine ve fiyatına ilişkin bilgilerle karşınızdayız.

Asus ZenFone 3 Özellikleri

5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super IPS LCD ekran ile gelen Asus ZenFone 3, Qualcomm’un 2.0 GHz hızında çalışan Snapdragon 625 işlemcisinden güç alıyor. Telefonun grafik birimini ise Adreno 506 oluşturuyor.

3/4 GB RAM ve 32/64 GB dahili depolama alanı bulunduran telefonda MicroSD kart desteği yer alıyor.

Asus ZenFone 3’ün kamera kısmında Sony’nin adı geçiyor. 16 MP çözünürlüğünde Sony IMX298 sensörüne çift LED flaş ve lazer otofokus desteği eşlik ediyor. OIS teknolojisi bulunan kamerada F/2.0 lens yer alıyor. Telefonun ön bölümünde ise 8 MP çözünürlüğünde, 88 derece görüş açısına sahip, f/2.0 lensin yer aldığı bir kamera bulunuyor.

3.000 mAh kapasitesindeki pilinden güç alan Asus ZenFone 3’de USB Type-C girişi, parmak izi sensörü, Bluetooth 4.2 desteği, 802.11ac Wi-Fi desteği ve Cat 6 LTE kablosuz bağlantı desteği diğer dikkat çeken özellikler oluyor.

Göz Atın:  Asus ZenFone 3 Ailesine Yeni Bir Üye Katıldı

Asus ZenFone 3’ün Fiyatı

Reklam

Siyah, beyaz, mavi ve altın olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunan ZenFone 3, 249 dolar fiyat etiketiyle piyasadaki yerini alacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu