Mobil

Asus ZenFone 3 Ultra Tanıtıldı

Reklam

Sizlere güncel teknoloji haberleri vermeye devam ediyoruz. Bu kez Asus’un yeni modeli Asus ZenFone 3 Ultra ile karşınızdayız.

Asus ZenFone 3  Ultra Teknik Özellikleri

6.8 inç boyutunda FULL HD çözünürlüklü IPS LCD ekranıyla gelen Asus ZenFone 3 Ultra, işlemci olarak Qualcomm’un Snapdragon 652’den güç alıyor.

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının yer aldığı telefona microSD kart desteği eşlik ediyor.

ZenFone 3 Ultra’nın kamerasına baktığımızda ise oldukça iddialı özelliklerle karşılaşıyoruz. 23 MP çözünürlüğünde Sony IMX318 sensörün yer aldığı kameraya f.2.0 lens eşlik ediyor. Asus Pixelmaster 3.0 teknolojisinin eşlik gittiği kamerada 3 eksenli optik görüntü sabitleme teknolojisi yer alıyor. Arka kamera ayrıca 2. Nesil lazer otofokus sensörüyle destekleniyor. Telefonun ön kamerası ise 8 MP çözünürlüğünde.

4.600 mAh kapasitesindeki pilinden güç alan Asus ZenFone 3 Ultra’da Qualcomm’un hızlı şarj teknolojisi, USB 3.0 Type-C girişi, parmak izi sensörü, Bluetooth 4.2 desteği, 802.11ac Wi-Fi desteği ve Cat 6 LTE kablosuz bağlantı desteği diğer dikkat çeken özellikler oluyor.

Göz Atın:  Asus ZenFone 3 Ailesine Yeni Bir Üye Katıldı

Android 6.0 işletim sistemiyle kutudan çıkacak telefon 479 dolar fiyatıyla piyasadaki yerini alacak. Telefon siyah, gümüş ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu