Teknoloji Haberleri

Blu Studio Energy Tek Sarjla 4 Gün Kullanılıyor

Reklam

Las Vegas’ta çağın teknolojik cihazlarının tanıtılmaya devam edildiği CES 2015’te teknoloji şirketleri, geliştirdikleri yeni cihazların tanıtımını sürdürüyor. Bu şirketler arasında yer alan Blu Products, üretimini üstlendiği akıllı telefon modellerinin yeni nesil sürümünü görücüye çıkardı. Resmen duyurulan yeni nesil akıllı telefon modelinin orta ölçülü sistemsel özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü pili ön plana çıkıyor.

Blu Products; Tek Şarjla 4 Günlük Kullanım Sunan Telefon
Blu Products; Tek Şarjla 4 Günlük Kullanım Sunan Telefon

Fuarda yapılan açıklamalar sonucunda elde ettiğimiz bilgilere göre Blu Studio Energy ismi verilen bu telefon, şarj edildikten sonra bir daha şarja takmadan 4 gün kullanılabiliyor. MediaTek 1.3 GHz frekans hızındaki işlemciden güç alan Blu Studio Energy, 1GB RAM ve 8GB depolama alanına sahip. 5 inç genişliğindeki ekranı 720p çözünürlükle oldukça tatmin edici. Pil ömrünün uzun olduğundan bahsettiğimiz bu cihazda 5000 mAh değerinde batarya bulunuyor. Bu model orta ölçekli telefonlarla işini görebilen ve pil ömrünün uzun olmasını isteyen akıllı telefon kullanıcıları için oldukça uygun.

Göz Atın:  Akıllı Telefonları Şarjı Dolduktan Sonra Şarjda Tutmak Zararlı mı?

Blu Products’un üretimini üstlendiği uzun ömürlü batarya gücüne sahip Blu Studio Energy telefonunun Ocak ayı bitmeden satışa çıkması bekleniyor. Telefon 179 dolar satış etiketiyle müşteriye sunulacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu