Teknoloji Haberleri

CES 2016 ARCHOS, Ucuz Ölçekli Cobalt ve Power Android Telefonlarını Duyurdu

Reklam

Daha CES 2016 başlamadan önce ARCHOS cihazları olan Cobalt ve Power akıllı telefon modellerini duymuştuk. CES 2016’da resmen tanıtıldılar.

Bu cihazların giriş seviyesinde olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Satış fiyatları da çok uygun gibi…

Power serisine tabi olan akıllı telefon modelleri ARCHOS 40 ve ARCHOS 50 isimleriyle karşımıza çıkıyorlar.

ARCHOS 40 Power: 4 inç ekran, 4 çekirdekli işlemci, 8GB yerel hafıza, 1900mAh batarya, 1GB RAM özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Üstelik firma bataryanın bir gün yeteceğinden gayet emin. Telefon yalnızca 3G bağlantıyı desteklemekte. Cihazın 50 Euro olarak satışa sunulması bekleniyor.

ARCHOS 50 Power: Yukarıdaki telefona göre biraz daha güçlü yapıda olduğunu söyleyebiliriz. 5 inç IPS LCD ekran özelliğine sahip. 16GB yerel hafıza, 2GB RAM, 13MP arka kamera, 4G bağlantı olanağı gibi ayrıntılar bu telefonun özellikleri. 130 Euro satış fiyatı olarak belirlendi.

 

Reklam

Cobalt serisine tabi olan akıllı telefon modelleri ARCHOS 50 Cobalt ve ARCHOS 55 Cobalt Plus isimleriyle karşımıza çıkıyorlar.

ARCHOS 50 Cobalt: IPS LCD ekran özelliği, 4G bağlantı, 4 çekirdekli işlemci, 5inç ekran genişliği, 8GB yerel hafıza, 1GB RAM desteği, 8MP arka kamera özelliklerine sahip. 99 Euro bu cihaz için belirlenmiş fiyat.

ARCHOS 55 Cobalt Plus: 4G bağlantı, IPS LCD ekran, 4 çekirdekli işlemci, 4G bağlantı, 5.5 inç ekran, 16GB yerel hafıza, 2GB RAM, 13MP arka kamera özelliklerine sahip. 149 Euro bu cihazın satış fiyatı olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu