Giyilebilir Teknoloji

Çocuklar İçin Akıllı Saat: Xiaomi Mi Bunny

Reklam

Xiaomi’ nin akıllı saat pazarına gireceği yönündeki haberimizi geçenlerde paylaşmıştık. Akılı saat pazarı ile ilgili Xiaomi cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şimdiki haberimiz ise çocukları ilgilendiriyor. Hızla büyüyen ve farklı üreticilerin ilgi alanına giren akıllı saat pazarında Xiaomi’ de hızlı bir giriş yaparak çocuklara özel hazırlanmış Mi Bunny serisi ile adım atmış oldu. Çocuk güvenliğini ön planda tutarak geliştirilen bu yeni Xiaomi Mi Bunny serisi akıllı saatleri aynı zamanda çocukların beğeneceği ve seveceği tarzda konsept edilmiş.

Xiaomi Mi Bunny serisinin Teknik Özellikleri neler?

Mi Bunny akıllı saat serisinde Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı sistemleri kullanılmış. GPS yani konum özellikleri de kullanılan çocuklara özel olarak hazırlanan seride, konum bilgisi, çocukların uyku düzeni ve hareketlilikleri takip edilebiliyor ve herhangi bir olumsuzlukta rapor edilebiliyor olması ebeveynler için oldukça güzel düşünülmüş.

Çocuklar İçin Akıllı Saat: Xiaomi Mi Bunny
Çocuklar İçin Akıllı Saat: Xiaomi Mi Bunny

Micro SİM Kart girişi sayesinde cihaza ayrıca sim kart takılabiliyor.

Xiaomi Mi Bunny serisinin bizce en önemli özelliklerinden biri saati kullanan çocuklara, ailesinin belirleyeceği 6 farklı numara arayabilme ve çağrı alabilme özelliği. Çocuklarına nerede olurlarsa olsun ulaşabilecek olan aileler için ideal kullanım. Ayrıca belirlediğiniz 6 kişinin dışında iletişim fonksiyonlarının da kısıtlanmış olması güzel bir özellik olarak göze çarpıyor. Mikrofon ve hoparlör Xiaomi Mi Bunny serisinde kullanılmış.

Çocuklar İçin Akıllı Saat: Xiaomi Mi Bunny

SOS Butonu İşinize Yarayabilir
Xiaomi’ nin Mi Bunny serisini çocuklara özel tasarladığını gösteren yeni bir özelliği daha izleyicilerimizle paylaşmak istiyoruz. Saat üzerinde bulunan SOS Butonu sayesinde çocuğun kendini güvende hissetmediği bir anda bu butona basarak 7 saniye süresince kendi sesini kayıt edip, konum bilgilerini de ekleyerek akıllı saatte tanımlı aile bireyine gönderim imkanı sağlaması.

Reklam

Çocukların güvenliği için düşünülmüş bu özellik bir çok durumda devreye girip çocuklarımıza zarar gelmesini önleyebilir.

Xiaomi Mi Bunny 300 mAh bir batarya ile birlikte geliyor. Xiaomi’ nin açıklamasına göre kullanım süresi tam 6 gün.

Erkek çocuklar için Mavi renk seçeneği, kız çocuklar içinde Pempe renk seçenekleri bulunan Xiaomi’ nin akıllı saat serisinde düşük radyasyon seviyesi ile de çocuk sağlığı konusunda akıllardaki soru işaretlerini yok ediyor.

Xiaomi Mi Bunny Fiyatıyla da Dikkatleri Çekiyor

Akıllı telefon modellerin son zamanlarda kullandığı su geçirmezlik özelliği Xiaomi Mi Bunny içinde geçerli. Çocuklar için diğer akıllı saat modellerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

59 Dolar üzerinden satışa sunulan Xiaomi Mi Bunny serisi akıllı saatlerin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı konusunda firmadan henüz bir açıklama yapılmadığını belirtelim. Yurt dışından satın alma seçeneğini deneyebilirsiniz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu